Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Erős Wifi az egész lakásban a Xiaomi segítségével

2017. szeptember 11. - omixia

A szokásos letisztult külső egy újratervezett belsőt rejt.

original_xiaomi_mi_wifi_300m_amplifier_2_2.jpg

Ez az eszköz úgy néz ki, mint egy hagyományos WiFi stick, de nem az. Ez egy jelerősítő, mégpedig egy 300 megabites, USB-s csatlakozóval ellátott hardver, amire egyszerre 26 WiFi-s eszköz csatlakozhat. A jelerősítőt olyan helyen használjuk, ahol a lakáson belül egy router van, de több szobában, vagy akár több emeleten szeretnénk ennek az egy routernek a WiFi jelét használni. A jelerősítő a WiFi hálózaton csatlakozik a routerhez, és annak a jelét a routerével megegyező SSID-val, felerősítve szórja tovább.

original_xiaomi_mi_wifi_300m_amplifier_2_1.jpg

A Xiaomi jelerősítő kompatibilis a Xiaomi Mi Home mobilos alkalmazással, a program telepítése után telefonunk felismeri mint okos-eszközt és csatlakozik is hozzá. Az előző verzió 150 megabitjéhez képest ez az új erősítő az újratervezett antennának hála már 300 megabites sebességre képes.

original_xiaomi_mi_wifi_300m_amplifier_2_3.jpg

A Xiaomi 300 megabites erősítőjével tehát a lakásban használt WiFi router jelét terjeszthetjük ki olyan szobákra, ahol eddig gyenge volt a WiFi jelerősség.  Ezért ráadásul nem is kell túl sokat fizetnünk, hiszen a Xiaomi Mi WiFi Amplifier mindössze 2200 forintba kerül, a szállítás költsége pedig 5, azaz öt forint.

 

További információk itt: Xiaomi Mi WiFi Amplifier

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2212822650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása