Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Jelentős kedvezménnyel és vám nélkül kapható a vadi új Xiaomi Mi Note 3

2017. szeptember 13. - omixia

Alig három napja jelentették be a telefont és már meg is vehetjük, ráadásul jókora kedvezménnyel!

xiaomi_mi_note_3_1.jpg

Ismételjük csak, mit is írtunk az új telefonról!

A korábbi modelltől eltérően a Xiaomi Mi Note 3 leginkább Xiaomi Mi 6-al mutat közös vonásokat. Az 5,5 hüvelykes képernyő miatt kicsit nagyobb méretű, azonban ugyanazt a négyoldalon hajlított üveget használ, de a Mi 6 rozsdamentes acél váza helyett egy alumínium testet találunk. Emiatt az Mi Note 3 könnyebb, de nagyobb, mint az Mi 6.

xiaomi_mi_note_3_3.jpg

 

Ami a legfontosabb jellemzőket illeti, a Xiaomi Mi Note 3 5,5 hüvelykes, 1080p felbontású képernyővel és 550 nit fényerővel rendelkező kijelzőt kapott, amely támogatja az 1 nit ultra-sötét éjszakai képernyő-módot és az intelligens háttérvilágítás vezérlést. A központi egység egy Snapdragon 660 SoC, mellette 6 GB RAM, és 64 vagy 128 GB beépített tárolótalálható. Az akkumulátor 3500 mAh-ás, amely támogatja a gyors feltöltési technológiát.

 

Mivel a design megegyezik az Mi 6-al nem lepődünk meg, hogy hátul dupla kamerát találunk. ráadásul ugyanazt a fényképezőt hordozza a telefon, mint amit a legerősebb Mi telefonokon láthatunk. a használt érzékelők a Sony IMX 386 és a Samsung s5k3m3, amelyek támogatják a 4-tengelyes optikai képstabilizációt. De az Mi Note 3 egy korszerűbb fényképezőgép szoftverrel érkezik, amivel jobb képeket készíthetünk a jobb kamera algoritmus miatt. Ráadásul a Mi Note 3 16 MP-es elülső kamerával van ellátva, amely nagyszerű funkciók listájával rendelkezik.

xiaomi_mi_note_3_4.jpg

 

A Xiaomi Mi Note 3 értékesítése tehát elindult, sőt az NT3CJ kuponkóddal most nem kevesebb, mint 50 dollár, vagyis 13 ezer forint kedvezményt kapunk az árából, persze csak addig, amíg a kedvezményes készlet tart. Ha ez nem elég, akkor a telefon most EU Express szállítással is rendelhető, ami a forgalmazó ígérete szerint vámmentes szállítást jelent.

Itt találtok bővebb információt: Xiaomi Mi Note 3 4G Phablet 64GB ROM

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr3812826738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása