Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Fél ár alatt a Xiaomi fülhallgatója!

2017. szeptember 20. - omixia

Nem vicc, 780 forintért veheted meg ezt a fülest!

xiaomi-piston-1.jpg

Tegnap este gyorsan kitettem egy képet és a linket, de úgy döntöttem, hogy írok egy rövid ajánlót is, mert elég ritka, hogy fél ár alatt, konkrétan 7,44 dollár helyett 2,99 dollárért vegyél meg valamit, ami ráadásul egy eredeti Xiaomi termék!

xiaomi-piston-2.jpg

Ez a füles egy egyszerű fülbedugós, angolul piston-nak, vagyis pisztolynak nevezett megoldás. A név természetesen a formából jött, senki nem fogja véletlenül fülön lőni magát vele. Az alumínium házba épített szerkezet a gyártó adatai szerint 20-20 000 Hz-es tartományban dolgozik. Az imedancia 32 ohm, az érzékenysége 98 dB. A fülhallgató 5 különféle színben érhető el, a kábel pedig több mint egy méteres rajta, így biztos elegendő lesz a kényelmes használathoz.

A fülhallgatót itt tudod megvenni a GBPS916 kuponkóddal: Xiaomi Piston In Ear Earphones Fresh Version

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4712880464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása