Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Strapabíró Xiaomi hátizsák a suliba és kiránduláshoz 4600 forintért

2017. szeptember 21. - omixia

Eshet az eső, fújhat a szél, ebben a zsákban biztonságban lesznek a cuccaid!

xiaomi-20l-leisure-backpack-1.jpg

Te tudod mitől okos a Xiaomi mérlege?

A Xiaomi okosmérleg természetesen nem csak a súlyodat méri. Elmeséljük még mit!

Ahogy azt már többször is leírtam, a Xiaomi nem csak telefonokat, hanem például hátizsákokat is gyárt. Igazából egy egész armada készül belőlük mindenféle formában és mindenféle rendeltetéssel. A mostani akcióban egy könnyed, 20 literes hátizsákot ajánlok figyelmetekbe.

xiaomi_20l_leisure_backpack_2.jpg

Xiaomi Leisure Backpack, ahogy a neve mutatja a szabadidő eltöltéséhez lett kitalálva, így akár rövidebb túrákra is kellemes útitársunk lehet. Elfér benne a melegebb ruha is, hogy ne fázzunk meg, külső oldalzsebe pedig kimondottan vizespalack hordozására lett kitalálva.

xiaomi_20l_leisure_backpack_3.jpg

Nem csak kívül, de belül is sok zsebet találunk, utóbbiak megfelelő helyet biztosítanak könyveknek, füzeteknek, sőt, a nagyméretű belső tárolóban akár egy 15,6 inches notebook vagy egy nagyobb tablet is kényelmesen elfér. Emiatt a Xiaomi zsákja akár iskolatáskának is megfelelhet. 

xiaomi_20l_leisure_backpack_4.jpg

A strapabíró anyagból készült zsák teljesen vízálló, természetesen a cipzáraknál is. A vállpánt állítható hosszúságú így fiatalabbakhoz vagy kisebb termetű felnőttekhez is hozzá igazítható. Ami szinte biztos, hogy ha ilyen hátizsákot veszel, akkor nem fog száz másik szembejönni az utcán, ha pedig iskolatáskának veszed, akkor a gyerek nem fogja véletlenül az osztálytársa táskáját hazavinni.

xiaomi_20l_leisure_backpack_5.jpg

Ez a remek Xiaomi hátizsák most akciós, így 11nov009 kuponkódot használva 17,99 dollárért, vagyis nagyjából 4600 forintért megveheted itt: Xiaomi 20L szabadidős hátizsák

 

 

 

.

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7212882094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VR6 2017.10.15. 21:10:05

Rendeltem egy szürkét szeptember 29-én, október 6-án érkezett Belgiumba a tracking number szerint, innen már semmi hír, de október 14-én még nincs itt... Majd írok, milyen ha ne adj' Isten megérkezik..

VR6 2017.11.01. 22:51:52

Nagyon szuper a cucc, jó minőségű, ahogy vártam. Az első zseb egy kicsit lehetne nagyobb is. A zippzár minőségi szintén, a táska előlépett első városi napi notitáskának.

Blog, köszi a tippet!

omixia 2017.11.01. 22:53:42

@VR6: Örülök, hogy bejön a táska! Szívesen!
süti beállítások módosítása