Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Rendhagyó kedvezmény a Xiaomi különleges telefonjára

2017. október 01. - omixia

Kellemes meglepetés hétfőre!

xiaomi_mi_a1_2.jpg

A Xiaomi Mi A1 egy igazán rendhagyó telefon a kínai gyártó portfóliójában. A Xiaominál úgy gondolhatták, hogy a MIUI rendszer sokaknak jelent plusz pontot, de lehetnek olyanok, akiknél ez a visszatartó erő a vásárláskor. Emiatt jöhetett létre a Xiaomi Mi A1 (Android One). A Xiaomi Mi A1 ugyanaz a telefon, mint a közelmúltban bemutatott Xiaomi Mi 5X, de míg utóbbin a MIUI, addig ezen a készüléken tiszta Android fut, ami a jelenlegi hírek szerint rendszeres frissítést fog kapni, így a következő két évben megjelenő Android 8.0 és 9.0 is elérhető lesz rá.

xiaomi_mi_a1_1.jpg

A telefonban található hardver miatt elégedetten csettinthetünk, hiszen a Snapdragon 625 a maga nyolc magjával és 2 GHz-es órajelével igazi erőmű, mellette pedig egy Adreno 506 GPU dolgozik. Memóriából és tárhelyből sincs hiány, előbbi 4- utóbbi 64 GB kapacitású. A telefon egy remek, 450 nit fényerejű, 5,5 colos Full HD, vagyis 1920 x 1080 képpont felbontású kijelzőt kapott.

xiaomi_mi_a1_3.jpg

Kamerából három darabot találunk a készüléken. Az előlapon egy 5-, míg a hátlapon két darab 12 megapixeles fényképező dolgozik. Természetesen a szenzorokat sem spórolta ki a Xiaomi, találunk az Mi A1-ben gyorsulásmérőt, iránytűt, giroszkópot is, így akár VR szemüvegbe is kiváló választás lehet a mobil.

xiaomi_mi_a1_4.jpg

Ez az ajánlatban szereplő telefon szerencsére GLOBAL verziós, vagyis támogatja a hazánkban használt B20 800 Mhz-es LTE sávot, ami azt jelenti, hogy a mobil szélessávval biztosan nem lesz probléma, ahol azt kiépítették az országban mi használni tudjuk majd.

A telefon a mostani akcióban az xiaomiA1 kuponkóddal 276 dollár helyett 240 dollárért, vagyis 62 ezer forintért vásárolható meg, ami ezért a telefonért igazán barátságos ár. Ráadásul a szállítási módok között elérhető ez EU Express szállítás is, ami a forgalmazó ígérete szerint vám és ÁFA mentes érkezést jelent. Az akció a készlet erejéig tart! 

A telefont itt tudjátok megrendelni: XIAOMI Mi A1 4G Phablet Global Version

Az akciós ajánlat fekete színű telefonra vonatkozik. A fenti képeken ugyan ez a telefon látható, de más színben!

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6412917023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása