Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Új Bluetooth headsettel jelentkezett a Xiaomi

2017. október 02. - omixia

Kedvenc kínai gyártóm új Bluetooth fülest mutatott be, ami jól néz ki, a gyári adatok alapján jó képességekkel bír, ráadásul az ára is barátságos!

Original Xiaomi Mi LYEJ02LM Bluetooth Headset 1

A keresztségben Xiaomi LYEJ02LM nevet kapó jószág egy dinamikus vezeték nélküli headset. A beépített 60 mAh-ás akksit Micro-USB-n keresztül tölthetjük, a teljes töltéshez 2 óra szükségeltetik, ezzel pedig egyfolytában 3 órát beszélgethetünk vagy hallgathatunk zenét. A készenléti idő 100 óra.

Original Xiaomi Mi LYEJ02LM Bluetooth Headset 2

A cucc frekvencia átvitele 20 Hz-től 40 KHz-ig terjed, az impedancia 32 ohm, érzékenysége 98 dB. A CSR8610-es lapkára épülő füles a Bluetooth 4.1 verziót kapta, a támogatott Bluetooth protokolok a következők: A2DP,AVRCP,HFP,HSP. A Xiaomi Bluetooth fülhallgatója mindössze 6 grammot nyom, méretei 5,6 x 1 x 0,8 centiméter. Ára ingyenes szállítás mellett mindössze 10,59 dollár, vagyis nagyjából 2750 forint.

Original Xiaomi Mi LYEJ02LM Bluetooth Headset 3

További információk, képek és vásárlás itt: Original Xiaomi Mi LYEJ02LM Bluetooth Headset

 

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr912922011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása