Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Az első képek a gyönyörű, hófehér kerámiából készült Xiaomi Mi MIX2-ről

2017. október 03. - omixia

Elképesztően szép telefon lett.

mix2white1.jpg

Az eredeti Mi MIX számos gyártót ihletet meg, nem csak, sőt leginkább nem az erős hardver, hanem a keret nélküli kijelző és a kerámia ház miatt. Tudjuk, hogy a kerámia ház elkészítése sokkal nehezebb feladat, mintha ugyanezt fémből készítenék, és ezt az egyébként is bonyolult folyamatot még nehezebbé teszi, hogy egy teljesen fehér készülékházról beszélünk.

mix2white2.jpg

A Xiaomi Mi MIX 2 első darabjait pillanatok alatt elkapkodták, de ezek még csak a fémház helyébe lépő fekete kerámia telefonok voltak, amiknek fémből készült a peremük. Az igazi prémium készülék a teljesen fehér, teljesen, tehát körbe a keretnél is kerámiából készülő MIX 2 lesz.

mix2white3.jpg

A fehér Xiaomi Mi MIX 2 novemberben kerül a boltok polcaira, várhatóan 750 dolláros áron. A fekete modellektől eltérően, amelyből több memória lehetőség közül választhatunk, ez egy változatban érhető el, 8 GB rendszermemóriával és 128 GB háttértárral. Ami a többi funkciót illeti, a Xiaomi Mi MIX 2 fehér változata 5,99 hüvelykes képernyővel rendelkezik, ami 2160 × 1080 képpont felbontású, 18: 9 képarányú, 403ppi pixel sűrűségű és 1500:1 a kontrasztaránya. A központi egység egy Qualcomm Snapdragon 835 lapka 2,4 GHz-es órajellel és Adreno 540 GPU-val. Az akkumulátor 3400 mAh-ás, ami támogatja a Quick Charge 3.0 (9V / 2A) gyors töltést USB Type-C felületen.

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6412925199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása