Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Újabb pletyka a Xiaomi Redmi 5 Plus-ról

2017. október 12. - omixia

Alig néhányat kell aludnunk, és kiderül az igazság.

xiaomi_redmi_5_plus.jpg

Valamikor másfél héttel ezelőtt írtunk róla, hogy egy pletyka szerint az Xiaomi új telefonja 19:8-as oldalarányú kijelzőt kaphat, a kialakítás pedig keret nélküli lesz. Nos, úgy tűnik, hogy a pletyka igaznak bizonyul. A jelenlegi információk szerint a telefon előlapján nem fogunk home gombot találni. Külsőre nagyon hasonlít a héten mutatott Xiaomi Note 5-höz. Az oldalakon lényegében keret nélküli telefonnál alul és fölül találunk számottevő, vagy mondjuk inkább úgy, látható keretet. Ami nagyon érdekes, hogy a kép alapján a telefon alsó és felső káváján is van hangszóró, a hátlapon pedig mind a két oldalon rács.

Úgy tűnik, hogy a kijelző 5,7 colos lesz, a felbontás pedig HD, vagyis 720 x 1440 pixel. A központi egység a Snapdragon 450 SoC lehet, a hátlapon látható kamerák pedig 13 megapixelesek.

A várható bejelentés ideje október 16 vagy 17. A Xiaomi új telefonjai közül a Note 5A már bemutatkozott, ezt követi a Redmi 5 Plus, amiről most szó volt, és még idén bemutatkozik a Xiaomi Note 5 is. Az új zászlóshajó, a Redmi Mi 7 debütálására 2018 februárjáig biztos várnunk kell.

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6712957807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása