Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

100 % képernyővel jön a Xiaomi Mi MIX 3?

2017. október 16. - omixia

Bye bye iPhone X, fasorban sem vagy a képernyőből helyet lopó kameráddal!

1491825-2.jpg 

A Xiaomi Mi MIX 2-től nagyon sokat vártunk, és bár nagyon jó telefon lett, mégsem hozta az a whoaaa érzést, amit sokan reméltek. Nem maradt más, mint reménykedni abban, hogy a következő MIX végre tényleg a padlóra teszi az állunkat.

Ha a neten megjelent képeknek hihetünk, akkor tényleg így lesz, mert a Xiominál úgy döntöttek, hogy a legfontosabb a kijelző méretének a növelése, pontosabban a kijelző-előlap arány javítása. Már most is vannaok olyan telefonok, amik megközelítik a 90 százalékos arányt, vagyis amikor a kijelző az előlap 90 százalékát elfoglalja, a maradék 10 jut csak a kameráknak és szenzoroknak. Nos, az Mi MIX 3 esetén ez az arány 97 százalékos lesz, ami konkrétan azt jelenti, hogy csak egy vékony keret lesz körben, sehol kamera, sehol gomb, csak a kijelző!

1491824-580x336.jpg 

Hogy érik ezt el? Úgy, hogy a kamerák és szenzorok egy része a hátlap mögül kitolható toldalékon kap helyet. Ez ötletes megoldásnak tűnik, mert így a kamera szenzorának méretét sem kell a használhatatlanságig csökkenteni. A madarak azt csiripelik, hogy a telefon üveg elő és hátlapot, (nem lesz kerámia?) valamint fém keretet kap. A pletykák szerint a kedvenc kínai gyártóm végre felhasználja a Samsung 6 hüvelykes OLED paneljét, így búcsút inthetünk az IPS-nek is (végre).

 

 

A Xiaomi MIX 2 különféle változatait itt találod: Xiaomi Mi MIX 2

 

.

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6012994234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása