Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Fejlesztünk megállás nélkül - a kuponos akciók hírei megújultak!

2017. október 19. - omixia

xiaomi.jpg

Mostantól nem csak a termék neve, a kedvezményes ár és a kuponkód, hanem a termék képe is a listába kerül, így sokkal könnyeben megtaláljátok azokat a cuccokat, amik Titeket érdekelnek.

Kukkantsátok meg hogy néz ki mostantól a lista: Xiaomi akciók - október 19.

 

Nagyon szívesen venném, ha a bloggal kapcsolatos esetleges észrevételeket kommentben megosztanátok velem, sőt, ha szeretnétek újabb fejlesztéseket, akkor az ötleteket is szívesen veszem, sőt megköszönöm!

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7713033000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MaLay 2017.10.20. 21:50:10

Köszi a fejlesztést, igazán hasznos.
Még egy olyan táblázatot lenne érdemes készíteni, amiben az egyes termékeknél lehet rögzíteni a valamikori legkedvezőbb akciós árat. Példának okául: Xiaomi Mi Band 2 ára jelenleg: 22.59 $ de volt már 20 $ sőt volt már 19 $ is, de azt hiszem még 19 dollárnál is volt olcsóbb. Na a táblázatban a 19 $ szerepelne (a mindenkori legolcsóbb ár) meg esetleg dátum hozzá. Így tudnánk mérlegelni, hogy jó áron vásárolnánk meg vagy esetleg érdemes még várni egy jobb akcióig.
süti beállítások módosítása