Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Akár 1 TB tárterületet kapunk a Xiaomi Mi USB-s WiFi adapterrel

2017. november 23. - omixia

Ez a Wi-Fi adapter nem az, amire gondolsz, de ha nem hiszed kattints!

xiaomi_pocket_150mbps_usb2_0_mi_wifi_adapter_wireless_router_traveling_supplies_5.jpg 

A Xiaomi Portable Mi Wi-Fi nem egy olyan Wi-Fi adapter, amivel Wi-Fi hálózatokhoz csatlakozhatsz, éppen ellenkezőleg, ezzel Wi-Fi hálózatot hozhatsz létre.

A Xiaomi Portable Mi WiFi kompakt kialakítással büszkélkedhet, de a dizájn nem meglepő módon a Xiaomi minimalista stílusát hordozza magán. Három színben, feketében, kékben és fehérben kapható. A mérete mindössze 3,70 x 1,70 x 1,00 cm, súlya pedig 0,005 kg. Egyértelműen hordozható, sőt, ha nem vigyázunk el is hagyjuk.

xiaomi_pocket_150mbps_usb2_0_mi_wifi_adapter_wireless_router_traveling_supplies_1.jpg

A Xiaomi Portable Mi Wi-Fi tehát egy olyan vezeték nélküli útválasztó, amely Wi-Fi hálózatot hoz létre, amihez minden vezeték nélküli hálózatot használó eszközt könnyedén csatlakozhat. A beállítás nagyon egyszerű, mindössze annyit kell tennünk, hogy csatlakoztatnunk kell az asztali számítógép vagy a notebook USB portjához, és már működik is. Természetesen az internet eléréséhez szükséges, hogy a számítógépen is legyen működő internetkapcsolat.

xiaomi_pocket_150mbps_usb2_0_mi_wifi_adapter_wireless_router_traveling_supplies_3.jpg

A 802.11b/n/g szabványokat támogató adapter 150 Mbps sebességgel képes működni, a titkosítás WPA-PSK és WPA2-PSK lehet. Az eszközt két célra tudjuk ajánlani. Ahol csak vezetékes internet van, ott létre tudunk hozni saját Wi-Fi hálózatot - például utazás közben egy szállódai szobában-, ahol pedig van Wi-Fi, ott létre tudunk hozni egy második hálózatot elkülönítve a másiktól.

A nagy plusz még a Xiaomi Portable Mi Wi-Fi-hez, hogy könnyedén össze tudjuk kapcsolni a Xiaomi felhő szolgáltatásával, ahol viszonylag olcsón akár 1 TB tárhelyet is használhatunk. Ez egyben azt jelenti, hogy az USB stick által létrehozott hálózathoz csatlakozó bármelyik eszköz használhatja ezt a virtuális meghajtót az adataink mentésére.

xiaomi_pocket_150mbps_usb2_0_mi_wifi_adapter_wireless_router_traveling_supplies_4.jpg

A Xiaomi Portable Mi Wi-Fi a gyártó szokása szerint meglepően olcsó, mindössze 2100 forintba kerül. Ha nincs a közeledbe Wi-Fi router, de szeretnél létrehozni egy vezeték nélküli hálózatot, akkor ne is akarj már routert vásárolni, mert ennél csak drágábbat fogsz találni!

További információk itt: Xiaomi Portable Mi Wi-Fi adapter

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr8513359677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása