Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Végre! Hivatalos információk a Xiaomi új telefonjairól

2017. november 29. - omixia

A bemutatkozás sem várat már sokat magára, december 7-én megismerkedhetünk velük.

redmi-5-plus.jpg

Napjaink egyik legnépszerűbb telefonja a Xiaomi Redmi 4. A gyártó már már most dörzsölheti a tenyerét, mert a december 7-i bemutatón nem is, hanem két utódot mutat be, a specifikáció láttán pedig minden jóérzésű Xiaomi hívőnek megindul a nyálelválasztása.

redmi-5-redmi-5-plus.jpg

A Redmi 5 5,7 hüvelykes HD+ kijelzőt kap, a felbontásból már sejthető 18:9-es képaránnyal, és egy ismeretlen 1,8 GHz-es processzorral, ami szinte biztosan a Snapdragon 450-ben található processzor lehet. A készülék több RAM és ROM változatban érkezik. 2 GB RAM + 16 GB, 3 GB RAM + 32 GB és 4 GB RAM + 64 GB háttértár verziók is elérhetőek lesznek. Az operációs rendszer Android 7.1.2 Nougat, a háttértár MicroSD kártyával bővíthető. A hátsó kamera 12- az első 5 megapixeles, az akkumulátor pedig 3200 mAh kapacitású.

redmi-5-redmi-5-plus_1.jpg

A Redmi 5 kap egy Plus nevű tesót is, amiben egy meglehetősen nagyobb 5.99 hüvelykes FHD+ kijelzőt fogunk találni. A plusz változat egy nagyobb teljesítményű, 2,0 GHz-es processzort kap, amely valószínűleg a Snapdragon 625 SoC lesz. Minden más jellemző ugyanaz marad, kivéve, hogy a Plus nagyobb, 4000 mAh kapacitású akkumulátort fog tartalmazni, és nem lesz belőle 2 GB+16 GB változat.

Frissítés egy kedves olvasónk megjegyzésével, köszönet érte!

Az SD625 nem támogatja a 18:9- es arányú képernyőket, csak FullHD-ig működik. Úgyhogy kérdéses, hogy mivel jön, mert az SD630 szintén nem jöhet szóba, SD636 még nincs. Lehet, hogy marad az SD450 abban is? (Amúgy elég ütős processzor, csak egy kicsivel alacsonyabb órajellel dolgozik, mint az SD625).

Már nem kell sokat aludnunk december 7-ig, és még idén meg is rendelhetjük az új Xiaomikat, legalábbis ezt remélem.

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr9913404677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása