Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Ezt tudja majd a Xiaomi új okosórája

2017. december 12. - omixia

Különleges képességekkel szerelik fel az új órát.

smartwath-xiaomi-amazfit.jpg

A Xiaomi olyan gyártó, amely a világ minden táján terjeszkedni szeretne, ne elégszenek meg a kínai piaccal. Ezt bizonyítja a cég hivatalos, nem viszonteladók által működtetett üzletének megnyitása is. Ahhoz azonban, hogy a terjeszkedés tényleg hatékony legyen új termékek is kellenek majd, olyanok, amik felveszik a versenyt a nagy gyártók portékájával.

agua-amazfit-590x332.jpg

A Xiaomi egyszer már megcsinálta a csodát, a telefonok piacán már a nagyok versenytársa lett, a marginálisnak kicsit sem mondható indiai piacon például, minimális különbséggel ugyan, de elsők jelenleg. A cég a következő időszakban megpróbálja ezt a teljesítményt megismételni az okosórák piacán is, ahol, a telefonokhoz hasonlóan a semmiből kell egy működő ökoszisztémát kialakítaniuk. A feladat nehéz, de nem lehetetlen, a jelenleg forgalomban lévő Xiaomi Amazfit órája kellő erősségű alapot biztosít.

A hamarosan megjelenő utódnak azonban nem kisebb ellenfelekkel, mint az Apple-lel, a FitBit-tel és a Samsung-gal kell megküzdenie.  A friss hírek szerint az új óra 2,5D-es üveget kap, a szíj szénszállal erősített lesz, összességében több prémiau anyaggal találkozhatunk rajta mint elődjén.

amazfit-590x332.jpg

Az új Amazfit, ahogy a kisebb tesó is elsősorban a sportos életmódot folytatókra fog fókuszálni. A szerkezet 50 méterig vízálló lesz, és új sportmódokat is kap, amik képesek lesznek felismerni a vízben végzett sport tevékenységeket is, elkülönítve például a nyíltvizi és a medencében történű úszást. Az óra nem kevesebb, mint 11 különböző sportmóddal rendelkezik majd. A fent említett úszás mellett futás, terepfutás, gyaloglás, kerékpározás, sífutás is lesz, pluszban kapunk több zárt térben padon végezhető edzésmódszerhez is mérési lehetőséget.

A hírek szerint az óra akkumulátora GPS mód nélkül öt napos működési időt tesz lehetővé. a gyártó figyelt arra, hogy GPS használata mellett is elérhető legyen a 35 órás folyamatos működés, így az órával töltés nélkül akár 100 kilométeres futóversenyeken is részt vehetünk.

sensor-xiaooi-amazfit-590x332.jpg

Az óra bemutatója Kínában lesz, itt lehet majd elsőként megvásárolni. A jelenlegi információk szerint a megjelenést követően Indiába és Spanyolországba is hamar megérkezhet majd az új Amazfit. Ár tekintetében a verebek 150 dollárról csicseregnek az alap verzió esetén. Valószínűnek tűnik ugyanakkor, hogy érkezik egy prémium változat is 230-240 dollár körüli áron. A prémiumság mibenlétéről még nem rendelkezünk információval.

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7913484073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása