Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Mi ez külső akkumulátor vagy zseblámpa?

2017. december 14. - omixia

Mivel egy Xiaomi termékről beszélünk mindkettő. De ezen már meg sem lepődünk.

xiaomi_led_240lm_minimalist_portable_flashlight_1.jpg

Van a Xiaominak egy terméke, ami kicsit elfelejtettünk. Nem nagyon esik szó róla, nem kapunk hozzá kuponkódot, kevesen ismerik, pedig elég jó kütyü ez is. Megszokhattuk már, hogy a kínai gyártó lényegében minden szegmensben megpróbál újat alkotni, meglepő lett volna, ha a zseblámpa piacra ne akartak volna betörni. Ez a mellékelt ábra alapján nem sikerült nekik.

xiaomi_led_240lm_minimalist_portable_flashlight_2.jpg

Pedig a Xiaomi lámpája sokat tud. A LED fényforrást egy 3350 mAh kapacitású akkumulátorról tudjuk meghajtani, ami akár 12 órán át is működőképes marad, de teljes fényerőn is 216 percen át használhatjuk. A lámpa fényere fokozatmentesen állítható, de képes automatikusan is csökkenteni a fényerőt, ha a lámpa működés közben túlmelegszik.

xiaomi_led_240lm_minimalist_portable_flashlight_3.jpg

Az extrák sora ezzel még nem ér véget. A Xiaomihoz illő, letisztult külsővel rendelkező, 240 lumenes maximális fényerővel rendelkező zseblámpa a funkció gomb háromszori megnyomásakor SOS módba kapcsol, és az ismert SOS morze jelzés szerint villog. Ahogy a címben említettem, hogy a lámpa külső akkumulátorként is funkcionál. Az USB A csatlakozóba dugott kábellel összeköthetjük mobilunkkal és a nagy kapacitású akkumulátor segítségével új életet lehelhetünk lemerült testébe konnektor nélkül is.

A Xiaomi lámpája mutatós, több funkciója is van mégsem drága. Kedvezmények nélkil is alig több mint 5000 forint az ára, ennyi pénzért pedig tökéletes útitárs lesz kempingezéshez, kiránduláshoz vagy akár munka közben.

Itt találjátok meg: Xiaomi LED 240Lm zseblámpa

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr413501193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása