Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Xiaomi telefonok európai raktárból

2018. január 14. - omixia

Már nem csak Kínából jöhet az olcsó Xiaomi!
mi_mix.jpg

Sokáig nem volt lehetőségünk európai raktárból Xiaomi termékeket vásárolni, nem csak telefont, de mást sem. Kénytelenek voltunk a kínai vagy hong-kongi raktárakból rendelni, de ha EU-n kívülről vásárolunk, akkor fizethetjük ki az ÁFA-t a vámot és a vámkezelési költséget. Szerencsére kedvenc áruházam tavaly sok európai raktárat nyitott, ezekben pedig már vannak Xiaomi termékek, telefonok is, az áruk pedig sok esetben semmivel sem magasabb, mintha Kínából rendelnénk, annak ellenére sem, hogy ha ezeket rendeljük magánszemélyként, akkor már nem kell se ÁFA-t se vámot fizetnünk.

A következő öt készülék csak ízelítő, a lista végén megtaláljátok az EU raktárakhoz vezető hivatkozásokat, hogy tudjatok keresgélni!


Xiaomi Redmi 4A >

redmi_4a.jpg

A Redmi 4A a kínai cég legolcsóbb telefonja. Az 5 colos HD kijelző mögött egy Snapdragon 425-ös központi egység dolgozik Adreno 308 grafikus gyorsítóval, ami mellett 2 GB memóriát és 16 GB háttértárat találunk. A kamerák 5- illetve 13 megapixelesek. A navigációhoz kapunk GPS, GLONASS és Beidou támogatást. Van benne 4.1-es Bluetooth és WiFi, plusz ami a legfontosabb, hogy a gyártó GLOBAL jelölését kapta, ami a lehető legtöbb szélessávú internet kapcsolatot támogat, így például a hazánkban használatos B20 800 MHz-es sávot is. Ahogy feljebb is írtam, ezek a GLOBAL verziós darabok mindig drágábbak a kínai belpiacos modelleknél, ezért is nagy öröm, hogy ennek a telefonnak az ára 26 ezer forint magasságában van.

További képek és információk itt: Xiaomi Redmi 4A


Xiaomi Redmi Note 5A >>

1512358748828751361.jpg

A Note 5A már az őszi, frissített készülékek sorát erősíti, amit az 5-ös szám mutat. Tudni kell, hogy az A jelölés a Xiaominál az adott sorozat gyengébb elemét jelöli. A Note 5A tehát a sima Note 5-nél gyengébb lesz, ha utóbbi végre piacra kerül.

A hardver tekintetében nagy meglepetés nincs. A gyártótól megszokott letisztult formájú készülékházba egy Snapdragon 425-ös központi egység került, mellette 2 GB a memória és 16 GB a háttértár. A kijelző 5,5 colos és HD felbontású, az előlapi kamera 5- a hátlapi 13 megapixeles. Szerencsénkre az akcióban szereplő telefon ismeri az itthon használt B20 800 MHz-es LTE csatornát, így a mobilnettel biztos nem lesz gondunk ennél a telefonnál sem! A készülék ára kedvezmények nélkül 28 500 forint.

A telefont itt megtalálod: Xiaomi Redmi Note 5A


Xiaomi Redmi Note 4 >>>

note4.jpg

Ez a telefon a mostani sorozat legdrágább egyben legerősebb tagja. A Xiaomi Redmi Note 4 nyolcmagos processzort kapott. Ez egy Snapdragon 625, aminek órajele 2 GHz. A proci mellett egy Adreno 506 GPU-t, 3 GB memóriát és 32 GB háttértárat találunk. Az Android 6.0-ra épülő, MIUI 8.1 oprendszerrel érkező telefon kapott egy előlapi 5- és egy hátlapi 13 megapixeles kamerát. A kijelző 5,5 inches képátlóval és FHD felbontással rendelkezik. Rádiók között találunk természetesen wifit 802.11a/b/g/n támogatással, Bluetooth 4.2-öt, a navigáláshoz pedig GPS-t, A-GPS-t, GLONASS-t. A telefon, mivel GLOBAL verziós, a hazánkban, a gyengébben lefedett vidéki területeken használt B20 800 MHz-es szabványt is támogatja, így az LTE előnyeit bárhol, ahol kiépítették a szolgáltatást élvezhetjük vele. A szenzorok között találunk ujjlenyomat olvasót, gravitációs szenzort és giroszkópot is.

A telefonért most 42 ezer forintot kérnek, de ezért a hardverért ez egyáltalán nem sok pénz.

Itt lesznek a további képek és információk: Xiaomi Redmi Note 4


Xiaomi Redmi 4X >>>>

1502740779819304476.jpg

A Xiaomi Redmi 4X is a belépő szintet képviseli a Xiaomi kínálatában, de mivel a gyártó kimondottan minőségi készülékeket gyárt, ez a belépő szint is elég magas. A telefon a Snapdragon nyolcmagos processzorával szerelték fel, ami mellett Adreno 505 grafikus gyorsítót, 3 GB memóriát és 16 GB háttértárat találunk. A beépített akkumulátor 4100 mAh-ás, szóval ezzel sem lesz problémánk! A kijelző 5 colos, HD felbontású. A készülékben találunk egy 5- és egy 13 megapixeles kamerát, GPS, A-GPS, GLONASS és Beidou támogatást a navigációhoz, valamint kapunk gyorsulásmérőt, giroszkópot és gravitációs szenzort is. A Bluetooth 4,2-es szabványú, és van persze wifi is, b/g/n szabványok támogatásával.

A telefon ára most kicsivel 43 ezer forint felett van. Jó telefon ez, de ha ilyet keresnék lehet, hogy várnék kicsit, hátha lesz olcsóbban is.

Itt lesznek képek és információk a készülékről: Xiaomi Redmi 4X


Xiaomi Mi Mix >>>>>

mix.jpg

A Xiaomi Mi MIX a cég stílus teremtő telefonja, ami a Snapdragon 821 központi egységet kapta. Mellette 6 GB memóriát, és nem kevesebb, mint 256 GB háttértárat találunk. A kijelző átlója 6,4 inch, amihez 2048 x 1080 pixeles felbontás tartozik. A hardverek egy teljesen kerámiából készült házban laknak, ami egészen exkluzív megjelenést biztosít a telefonnak.

Ennek a telefonnak a legnagyobb különlegessége, ahogy az a felsorolásból is látszik, a kijelzője, illetve a gyönyörű keret nélküli kialakítás, mellyel minden ma kapható keret nélküli telefon ihletővéjé vált. Akinek már nem elég az 5,5 col, esetleg a telefonját a lehető legkevesebb alkalommal használja telefonálásra, és a lehető legtöbb alkalommal más tevékenységre, például böngészésre vagy játékra, annak ez a telefon tökéletes megoldás. A gyönyörű külső, a nagy méret és a Xiaomi minőség itt is döntő szempontok lehettek a vásárlóknál.

További információk itt: Xiaomi Mi MIX

 

És a végére az ígért hivatkozások az európai raktárakhoz:

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5513576159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása