Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Nem csak Xiaomi Mi 7 mutatkozik be a MWC 2018-on

2018. január 18. - omixia

Olyat dob a Xiaomi, amit nem igazán értek. Szerintetek jó ötlet ez?

xiaomi-rabbit.jpg

Kezdjük azzal, hogy nem egyszer áradoztam már arról, hogy a Xiaomi az első olyan kínai gyártó, aki nem utánoz, hanem őket utánozzák. A Xiaomi Mi MIX valóban stílust teremtette a keret nélküli kialakítással, a vezető gyártók is kénytelenek voltak ezt a külsőt implementálni készülékeikbe.

Folytassuk ott, hogy tavaly megjelent az Apple iPhone X, az almás cég jubileumi telefonja az idétlen, benyúló félszigettel a kijelzőn, amin a szenzorokat és a kamerákat helyezték el. Láttam élőben is, jól néz ki, de az a véleményem, hogy a magamutogatáson kívül másra nem jó. Nem jó így filmet nézni, nem teszel oda ikonokat vagy értesítéseket, nem jó semmire a félsziget melletti két csücsök. Sokkal többre értékelek egy tényleg vékony alsó vagy felső kávát, akár vékonyabbat, mint ez a benyúló izé.

Fejezzük be azzal, hogy a hírek szerint a Xiaomi bemutatja ezt a telefont idén, február végén.

xiaomi-mi-mix-2s-leaked-3-e1510158245808.jpg 

Ez a Xiaomi Mi MIX 2S. Igen, annak a telefonnak, a MIX-nek az utódja, annak ami stílust teremtett. Mi történik most? Kapunk egy ezredik iPhone X klónt. Igaz, a hardver erős lesz, biztos szép lesz a kijelző is, de kérdem én, mi az értelme ezt a semmire se dizájnt lemásolni?

 

Frissítés: Egy olvasónk felhívta a figyelmünket rá, hogy ez a hír kamu. Lehet, hogy így van, valóban előkerült ez a kép már néhány hónapja, most viszont az MWC 2018, illetve az Mi 7 kapcsán újra megjelent olyan oldalakon is, amik az esetek többségében elég jól értesültek szoktak lenni, illetve a náluk közölt, pletykának minősülő hírek gyakran megerősítést nyernek az idő haladtával. Minden esetre kíváncsian várjuk a fejleményeket, és vagy betesszük ezt a hírt is az üveg alatti ujjlenyomat szenzoros hírek közé vagy tovább átkozódunk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr713587185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása