Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Az egyik legújabb Xiaomi telefont ma akciós áron vehetjük meg!

2018. január 29. - omixia

Hat colos kijelző, 2160 x 1080 pixeles felbontás és Snapdragon proci 40 ezer forintért?

xiaomi_redmi_5_plus_1.jpg

Bizony, ez nem tévedés, a december végén bemutatott Xiaomi Redmi 5 Plus telefonra megérkezett az első jelentősebb akció, rögtön 20 dollárral vehetjük meg olcsóbban a hír végén található kuponkóddal!

xiaomi_redmi_5_plus_2.jpg

A telefonról azt érdemes tudni, hogy a központi egység egy nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 625, ami nem kevesebb mint 2 GHz-en teker. A telefon 3 GB memóriát és 32 GB háttértárat kapott, ráadásként pedig a MIUI 9-et, a legújabb Xiaomi rendszert.

xiaomi_redmi_5_plus_3.jpg

A telefon érdekessége, hogy az új trendeknek megfelelő 6 colos képátlójú kijelzőt kapta, aminek a felbontása FHD+, vagyis a fent már említett 2160 x 1080 pixel. A telefonban természetesen megtalálunk mindent, amit manapság elvárhatunk egy ilyen készüléktől, így van benne giroszkóp, gyorsulásmérő, gravitációs szenzor és ujjlenyomat érzékelő is.

xiaomi_redmi_5_plus_4.jpg

A mobilba épített akkumulátor átlag feletti, 4000 mAh kapacitású darab. Fényképezni az előlapi 5- vagy a hátlapi 12 megapixeles kamerákkal tudunk.

xiaomi_redmi_5_plus_5.jpg

Ahogy fent olvashattátok a telefon ma akciós, így a 5plusgb kuponkóddal 180 helyett 160 dollárért, vagyis nagyjából 40 ezer forintért vehetjük meg, természetesen csak az akciós készlet erejéig, és mivel ez egy elég kurrens készülék, valószínű, hogy sokáig nem lehet gondolkozni.

Ne feledjétek, ismét él az EU Express szállítás, amivel vám és ÁFA nélkül rendelhetünk telefonokat!

 

 

Bővebb információ itt vagy a képekre kattintva: Xiaomi Redmi 5 Plus 4G Phablet 3GB RAM Global Version

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6413613759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása