Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Ezeket az újdonságokat mutatta be a Xiaomi az MWC 2018-on

2018. március 02. - omixia

A kiállítás előtt sok-sok pletyka érkezett arról, hogy milyen új készülékeket láthatunk, de a valóság mindre rácáfolt.

Xiaomi mwc2018 1

Az MWC a mobilgyártók nagy seregszemléje, amin rengeteg cég mutatja be legújabb fejlesztéseit. Ez idén sincs másképp, gondoljunk csak a Samsung Galaxy 9-re. A Xiaomi kapcsán sok előzetes információ érkezett. Elsőként arról, hogy megismerkedhetünk a Xiami Mi 7-el, vagyis a cég úh zászlóshajójával. Aztán azt pletykálták, hogy magkapjuk a méltán népszerű Mi MIX 2 frissített verzióját, erről pedig egy az iPhone X-en látható notch-hoz hasonló képződmény volt, amitől a vér meghűlt az ereinkben. A kérdés tehát, hogy mit kapzunk a pletykákhoz képest!

Xiaomi mwc2018 2

Nos, a lehangoló válasz az, hogy semmit. Legalábbis semmi újdonságot, a Xiaomi úgy döntött, hogy nem kívánja az új telefonjait az MWC-t övező dömpingben bemutatni, mert úgy kevesebb fény esik rájuk. A döntés valahol érthető is, így sem az Mi 7, sem az azóta valósággá vált - de úgy néz ki notch nélküli- Mi MIX 2S nem mutatkozott be, ahogy nem villantottak meg semmit a nagy erőkkel fejlesztett mesterséges intelligencia projektből sem. A Xiaomi az MWC 2018-on történetet itt lényegében le is zárhatjuk, rágjuk szépen tovább a körmünket, és izguljunk érte, hogy kedvenc gyártónk az MI 7-re sem tett kamerákkal és szenzorokkal tűzdelt, a kijelzőbe bénán benyúló félszigetet.

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr9313709110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása