Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Utódot kap végre a Xiaomi legnépszerűbb telefonja

2018. március 02. - omixia

Az előző sorozat talán legnépszerűbb telefonjai voltak a Redmi Note 4-ek.Redmi Note 5

Elég nagy a kavarodás a cég középkategóriás modelljeinél, el is mondjuk, hogy miért. A Redmi Note 5 és a Note 5 Pro február közepén elméletileg már bemutatkozott Indiában, ám azóta kiderült néhány érdekes részlet. Az egyik, hogy a Redmi Note és a és a Redmi 5 Plus megegyeznek. Nem kicsit, hanem teljesen, vagyis a Redmi 5 Plus tulajdonképpen a Note sorozat kisebbik tagja. Ez a telefon már rendelhető is, hozzám is érkezik egy napokon belül, igaz nem az enyém lesz, de azért valamit majd Ti is láthattok belőle. Hogy a kavarodásból ne legyen elég azt is megtudtuk, hogy az indiai Redmi Note 5 Pro és a kínai - vagyis amit mi is kapunk majd- Note 5 Pro sem egyezik meg, szegény indiai userek egy butább telefont kaptak.

redmi note 5 pro

Persze azért nagyon nekik sem kell sírni, mert ez a buta telefon meglepően ütős specifikációval rendelkezik. A Xiaomi Redmi Note 5 Pro egy 5,99 hüvelykes kijelzőt kapott, aminek az oldalaránya 18:9-es, a felbontása FHD+, vagyis 2160 x 1080 pixel. Ez a kijelző a tudását tekintve az egyel magasabb osztályban játszó konkurensekkel is versenyképes lesz. A motorháztető alatt egy Snapdragon 636 chipet találunk 4 vagy 6 GB LPDDR4X RAM-mal és 64 GB-os beépített tárolóval. A hátlapon egy 12 + 5 megapixeles kamera páros dolgozik, míg elől egy 20 megapixeles szelfi kamerát használhatunk, ami a képességei alapján alkalmas arcfelismerésre is. Az akkumulátor kapacitása 4000 mAh. A mobil egy háromfázisú antennarendszerrel rendelkező, teljesen fém házat használ, amit négyféle színben vehetneknek meg, ezek a kék, fekete, arany és rózsaszín. Az ujjlenyomat-szkenner hátul található.

Xiaomi Redmi Note 5 Pro

Amit már szinte biztosra vehetünk, hogy a kínai verzióban a hátlapi kamera jobb lesz, vagyis a 12 + 5 megapixel helyett talán egy 12 + 12 megapixeles megoldás jöhet. A Xiaomi új Redmi Note 5 Pro mobilja ezekkel a képességekkel a piac egyik legjobb ár-teljesítmény aránnyal büszkélkedő telefonja lesz, ami méltó módon folytatja a Note 4 sorozat hagyományait.

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr1713709114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása