Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Ha ezt meglátod tuti, hogy ilyet akarsz majd a gyerekednek venni

2018. március 14. - omixia

Azt hiszem egy apának nincs annál nagyobb menőség, mint hogy gyerekét egy igazi Xiaomi  transformers bringán gurítja ki a játszótérre.
xiaomi_700bike_1.jpg

A többi apuka biztos sápadni fog az irigységtől, hiszen ilyen bringája nem sok gyereknek lesz. Nem mondom, nálam is felkerült a bakancslistára, és ha az ára is marad annyi, amennyit most olvastunk (57 dollár), akkor boldog leszek, mert egyszerre kettőt kell majd vennem belőle.

 Xiaomi 700Bike 2

A bringát természetesen egy újabb leányvállalat égisze alatt dobják piacra. A gyártó 1-3 év közötti kölkök alá ajánlja, akik még éppen csak ismerkednek a kerekekkel ellátott járművekkel. A cucc természetesen iszonyatosan jól néz ki, vastag kerekeket kapott, hogy stabilan lehessen vele közlekedni. Nem is lenne Xiaomi, ha nem lenne ebben is egy kis csavar. A képeken látszik, hogy a kezdetben háromkerekűként használt járgányt idővel kétkerekűvé lehet alakítani, így később növi ki a csemete. Állítólag a hátsó kerekek ki- illetve beforgatása mindössze 10 másodpercet vesz igénybe.

Xiaomi 700Bike 3

Nem túlzás azt, hiszem, hogy a magam részéről indul a vadászat, mert örülnék neki, hogy ha jövő tavasszal már két ilyen kerékpárral/triciklivel vihetném a fiaimat a játszótérre. Azt hiszem be fogok gyűjteni néhány irigykedő pillantást.

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr8613739704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NoOne1976 2018.03.16. 18:26:49

Ezt hol lehet megrendelni? Mert nekem (akarom mondani, a kisfiamnak) is kell :)

omixia 2018.03.16. 18:27:51

@NoOne1976: Sajnos még nem találtam rendelési lehetőséget, most mutatták csak be.
süti beállítások módosítása