Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Infravörös kamerát is kap a Xiaomi Mi 7

2018. március 14. - omixia

Ma újabb információk érkeztek a Xiaomi következő csúcsmobiljáról.

xiaomi-mi7-concept-1.png

Az első fontosabb hír a mai napra az Mi 7-el kapcsolatban az volt, hogy a Geekbench szerkesztői megmutatták milyen teljesítményre képes a telefon. A pontszámok alapján nagy meglepetés nincs, a Xiaomi klszüléke is hozza azokat az értékeket, amiket a többi csúcskategóriás Snapdragon 845-el szerelt rivális.

Xiaomi Mi 7 Geekbench

A következő érdekes információ az XDA-Developers oldalról érkezett, ami most már több mint tíz éve az Androidot buherálók fellegvára. Az oldal szerkesztői hozzájutottak a telefon firmware fájlaihoz, amiből több érdekes dolog is kiderült. Az első, hogy lényegében biztosra vehetjük, hogy valamiféle notch, vagyis a kijelzőbe felülről belógó félsziget lesz a telefonon. Ezen azonban az androidos hasonló telefonokhoz képest nem csak egy hagyományos kamera és a szokásos szenzorok kapnak helyet, hanem egy infravörös kamera is, ami egyébként az iPhone X-es is van, ott az arcfelismerést segíti. Valószínű, hogy a Xiaomi Mi 7 esetén is ez lesz a feladata, nem kell ennél különlegesebb felhasználási lehetőségre gondolnunk.

watermarked Xiaomi Mi 7 Display Notch 1

Kicsit kevésbé szenzációs, de annál fontosabb adat, hogy a telefon egy 3400 mAh kapacitású akkumulátort fog kapni. Magunk részéről nem örülünk a notchnak, de az mindenképpen vigasztal minket, hogy lehet csúcskategóriás Xiaomi telefunk enélkül is, ha a Xiaomi Mi MIX 2S-t vásároljuk meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7113739634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása