Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Ma negyedével olcsóbb a Xiaomi nagyon okos lámpája

2018. március 21. - omixia

Ez az éjjeliszekrényre való lámpa az egyik legkedveltebb a Xiaomi okosvilágításai közül.

Az a helyzet, hogy a Xiaomi egy szimpla éjjeliszekrény lámpát sem tud úgy megcsinálni ahogy más. Egy izzó, egy kábel meg egy kapcsoló, nem is kell más? Dehogynem, a Xiaominál még egy egyszerű lámpa is olyan funkciókat kap, amire felkapjuk a fejünket.

xiaomi_yeelight_bedside_lamp_2.gif

A Xiaomi Yeelight éjjeli lámpája természetesen okos funkciókat kapott. Az új verzió már Bluetooth kapcsolaton is lehet telefonunkkal, de megmaradt a régi WiFi is, amin keresztül az Mi Home appal kommunikál. A lámpa kommunikál az Mi Band és Mi Audio szoftverekkel is, így olyan funkciót is kapott, mint például a hangvezérlés. A kikapcsolást időzíthetjük is, ha szeretünk világosban elaludni, akkor az időzítő kapcsolja le helyettünk a fényt. Beállíthatjuk az időzítő segítségével azt is, hogy például miután elalszunk a lámpa változtassa hidegebbé a fényét, hogy az ne zavarjon minket. Van automata mód is, ami olyan funkciókat kapott, mint például a lámpa fényének szabályzása a szoba hőmérsékletétől függően.

xiaomi_yeelight_bedside_lamp_1.jpg

Ami a megjelenést illeti a Xiaomi megint nagyot alkotott. Az alsó rész fém borítást, pontosabban homokfújással mattosított fém borítást kapott. A felső rész a Samsung által fejlesztett polikarbonátból készült, a tejüveges hatást pedig az LG által fejlesztett polikarbonát bevonat biztosítja. A lámpa fénye a Xiaomi legtöbb okos lámpájához hasonlóan állítható. Az OSRAM LED fényforrásai segítségével választható 16 millió színárnyalat, változtatható a fényerő és a fény hőfoka is.

A lámpát most 80 dollár helyett 60 dollárértvehetjük meg a MIEU kuponkódot használva. Itt találjátok: Xiaomi Yeelight éjjeli lámpa Bluetooth és WiFi kontrollal

Szállításnál válaszd az EU Express módot, hogy ne kelljen vámot és ÁFA-t fizetned.

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2113761632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alimail · http://alitraveling.blog.hu/ 2018.03.22. 08:04:35

AliExpress én 46 USD a lámpa :) nekem is ilyen van, nagyon popec, csak ajaonali tudom. De a 60 is sok érte, ha 46ert megvehető.

omixia 2018.03.22. 08:11:27

@alimail: Ez EU raktár nem Ali, ráadásul nem kínai, hanem EU dugós változat. Tudom, lehet venni átalakítót, nekem is van itthon néhány, de akkor is, az EU dugós mindig drágább volt, főleg, ha EU raktárból jön.
süti beállítások módosítása