Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Brutális szelfi kamerát kapott a Xiaomi új telefonja

2018. április 16. - omixia

A Xiaomi Mi 6X új frontot nyit az önarckép készítés területén.

xiaomi_mi_6x_1.jpg

Az eddigi hírek alapján a Xiaomi Mi 6X egy erős középkategóriás telefonnak ígérkezik, amibe a gyártó rendkívül erős kamerákat pakolt. Ez nem rossz hír, hiszen sokan vannak, akiknek a kamera sokkal jobban számít, mint a processzor vagy akár a memória mennyisége.

Az újdonság azért nem lesz gyenge, a Qualcomm középkategóriás lapkája, a nyolcmagos, 2,2 GHz-en ketyegő processzorral és Adreno 506 grafikus gyorsítóval szerelt Snapdragon 626 kerül bele. A kijelző a friss trendek szerint 18:9-es oldalaránnyal rendelkezik, felbontása pedig FHD+, vagyis 2160 x 1080 pixel.

Xiaomi Mi 6X 2

Az igazi durvaság azonban csak most jön! A Xiaomi mérnökei ezt a telefont kimondottan azoknak tervezték, akiknek a fényképezés az első. Az előlapra egy 20 megapixeles, f/2.0 rekeszértékű optikával és Sony IMX376 szenzorral szerelt fényképező került. Hátra ennél még erősebb hardvert kapunk. Függőlegesen egymás alatt helyezkedik el a két kamera, amik közül az egyik 20- a másik 8 megapixeles szenzort kapott. Az optika rekeszértéke az előbbinél f/2.0, az utóbbinál még jobb, f/1.8 lett. Természetesen a szenzor sem lehet valami vacak, a lencsék alatt egy IMX468-as CMOS teljesít szolgálatot.

A telefon bemutatkozásának az idejét már tudjuk, ez április 25 lesz, de az áráról még nem kaptunk információt.

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4313840232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása