Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Olcsó, keret nélküli Xiaomi telefon érkezhet a középkategóriába!

2017. szeptember 28. - omixia

A pletyka egyre valósabbnak tűnik.

redmi-5-plus.jpg 

Néhány napja írtunk róla, hogy a Xiaomi piacot robbanthat, ha elsőként jelenik meg a középkategóriában keretnélküli, 18:9-es képarányú telefonnal, a Xiaomi Redmi 5 Plus nevű mobillal. Most újabb információk érkeztek, amik 5,7 colos képátlót és 720 x 1440 pixeles felbontást említenek. Ezek az adatok beleillenek a Xiaomi eddigi középkategória elképzeléseibe, hiszen a gyártó a költség csökkentése érdekében előszeretettel használ a mai napig 720p-s mobilokat. A különbséget, ha a fenti információ helyes csak az oldalarány megváltozása hiszen a hagyományos 720 x 1280 (16:9) helyett kapjuk a 720 x 1440 (18:9) képpontot.

További információ, hogy központi egység valószínűleg egy Snapdragon 450 lesz, a hátlapon pedig dupla 13 megapixeles kamerát kapunk. Az árral kapcsolatban is jó hírek érkeztek, a telefon várható ára 150-160 dollár lehet a memória mennyiségétől függően.

Továbbra is várjuk a hivatalos megerősítést, de addig is reménykedünk, hogy hamarosan a fenti áron vásárolhatunk meg egy ilyen remek készüléket!

 

 

 

 

 

 

.

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr1512910168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása