Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Ma 100 ezer forinttal olcsóbb a Xiaomi projektora, a jövő házimozija

2018. augusztus 13. - omixia

Így sem olcsó, de azért ilyen kedvezményt ritkán kapunk!

Már többször írtunk a Xiaomi projektoráról, de egy kis ismétlés sosem árt, főleg, hogy ilyen alacsony áron eddig nem találkoztunk vele!

mi-laser-projector1.jpg

A Xiaomi Mi lézerprojektor 41 x 29,1 x 8,8 cm méretű házban lakik, a tömege 7 kilogramm. A kompakt méret megtévesztő, ezzel a vetítővel kiemelkedő teljesítményt kapunk. Ez a világ első színházi osztályú lézeres projektora, ami képes akár 150 colos képátlójú képet is megjeleníteni. A szép a dologban az, hogy ehhez a nagy képátlóhoz nem is kell messzire tenni a faltól. A nagy mélységélességű ultrafókuszos lencserendszer lehetővé teszi, hogy akár 5 centi távolságra téve is éles képet kapjunk, 50 centiméter távolságból pedig igazi moziélményben, 150 colos képátlójú képben gyönyörködhessünk.

mi-laser-projector3.jpg

A Xiaomi Mi lézervetítő egy T968-es központi egységgel van szerelve, amiben négymagos, Cortex-A53 magokkal dolgozó processzor található. A hardver ereje lehetővé teszi, hogy akár FHD, vagyis 1920 x 1080 pixeles képet élvezhessünk. A projektor kényelmes, hatékony és pontos elektronikus fókusza lehetővé teszi, hogy a használat közben a kép egyetlen részlete se vesszen el. Az Android 6 alapú MIUI TV rendszert futtató eszköz beépített sztereó hangsugárrzóval rendelkezik, ami 30 wattos teljesítményt képes leadni.

mi-laser-projector4.jpg

A Xiaomi Mi projektora az Appotronics által kifejlesztett ALPD 3.0 lézerfényforrás technológiát használja, ami teljesen másképp működik, mint a megszokott DLP technológia. A végleges képet a DMD chipben található mikroszkópikus tükrök (reflektív lencsék) hozzák létre, amik képesek másodpercenként több milliószor is elmozdulni, így hozva létre a képet. A tükrök száma megegyezik a vetített kép felbontásával. A kivetítő maximális fényereje akár 5000 lument is elérheti, a statikus kontrasztarány pedig 3000:1-hez. A projektornak a színhűség tekintetében sem kell szégyenkeznie, az NTSC színtér lefedettsége eléri a 85 százalékost. A Xiaomi Mi-ben használt, a Ricoh által gyártott kivetítő rendszer élettartama 25 000 óra, ami azt jelenti, hogy napi két óra átlagos használat mellett 34 évig használhatjuk.

mi-laser-projector5.jpg

Sajnos a nem mindennapi technológia sokba kerül, ezért a remek otthoni moziélményért általában 2000 dollár körüli összeget, vagyis 570 ezer forintot kell fizetnünk. A drágaság persze csak viszonyítás kérdése, hiszen a hasonló megoldást használó konkurensek ára akár a duplája is lehet ennek. Ha meg szeretnéd venni, akkor használd az LGWIJBOQ kuponkódot, amivel most 1622 dollárért, vagyis nagyjából 462 ezer forintért hozhatod el. Szerencsére ennél a projektornál elérhető az HKEU Prioroty Line szállítás, így vámot és ÁFA-t a kereskedő ígérete szerint nem kell fizetni.

Bővebb információ és vásárlás itt: Xiaomi Mi Lézer projektor

 

 

Iratkozz fel kuponkód hírlevelünkre, és minden nap postaládádba érkeznek a legfrissebb akciók: Kuponkód hírlevél

Figyeld kuponkód kereső oldalunkat, és minden vásárlás előtt nézd meg, nincs-e élő akció az általad kinézett termékre: Kínai kuponkód kereső

Ha nem vagy gyakorlott vásárló a kínai áruházakban, akkor olvasd el cikkünket és válj profivá: Így vásárolj a nagyobb kínai áruházakban

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr1914177865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JOKE21 2018.08.14. 07:16:37

Szia!

Nagyon jó ez a projektor, de sajna nincs rá ennyi pénzem, meg nem lehet konkrétan hozzácsatlakoztatni a koax kábelt.

Kérdés: Szeretnék rendelni a munkám miatt egy xiaomi védőszemüveget (kékfény) irodai munkához, viszont a gb-n is van több féle 19.99-től 69.99-ig(????)
Melyik mit tud és mitől van ekkora különbség az árban? Te melyiket javasolnád?
Segítséged előre is köszi.

omixia 2018.08.14. 07:22:19

@JOKE21: Szia, Nem fogok hülyeséget beszélni, nem tudom én sem mi lehet a különbség. Azt gondolom talán a bevonat nem, inkább a szemüveg maga okozhat ekkora differenciát, a lencse például, ami azért nem mindegy milyen, mert azt fogod (azon keresztül fogsz) nézni egész nap. Én valami közepes árfekvést néznék, olyan 30-40 dollár között.

JOKE21 2018.08.14. 19:45:25

van egy 19.99-ért és 3 db 60 dollár felett. (61,19;62,44;69,99)
süti beállítások módosítása