Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Mi történik, ha a Xiaomi hozzányúl a klasszikus Rubik féle bűvöskockához?

2018. október 01. - omixia

Mi történne, okossá teszi!

Xiaomi bűvöskocka

Hozzászokhattunk, hogy a Xiaomi mindent okossá tesz a fogkefénktől a termoszunkig, hogy a lakásunkat már ne is említsük. Teljesen természetes, hogy a Rubik kockát is továbbgondolták, és készítettek hozzá egy telefonos applikációt is.

Valószínűleg mindenki ismeri a klasszikus kockát, ezt az oldalanként kilenc mezőre osztott, forgatnató játékot. Alapesetben két dolgot lehet vele tettni, összekeverni, aztán kirakni. A Xiaomi azonban kiterjesztette a képességeket. Érzékelőket pakoltak bele, amik megmondják a telefonon futó programnak, hogy melyik kocka hol helyezkedik el, ennek segítségével pedig különböző feladatokat kapunk, például megadott időn belül különböző mintákat kell kialakítanunk, vagy megadott lépésszámból a megadott helyre forgatni valamelyik színű kockát. Természetesen a teljesen hagyományos kocka kirakás is játszik, stopperrel mérhetjük, hogy mennyi idő alatt tudjuk a színeket a helyükre forgatni.

 


A neten fellelhető videók alapján elmondható, hogy a megújult kocka nem csak az érzékelők miatt különleges, a Xiaomi a mechanikán is javított, a kocka könnyen forgatható, pontos, és akár profi versenyző kezében is jól működik.

A kocka olcsóbb, egyszerűsített, csak mágnesekkel ellátott, érzékelők és telefonos app nélküli változata nem is drága. Jelenleg csak előrendelésben kapható, de így az ára mindössze 4000 forint. Ha az első között szeretnél magadénak tudni egy Xiaomi bűvöskockát, akkor október 30-al kezdődő szállítással itt meg tudod rendelni: Xiaomi bűvöskocka

Iratkozz fel kuponkód hírlevelünkre, és minden nap postaládádba érkeznek a legfrissebb akciók: Kuponkód hírlevél

Figyeld kuponkód kereső oldalunkat, és minden vásárlás előtt nézd meg, nincs-e élő akció az általad kinézett termékre: Kínai kuponkód kereső

Ha nem vagy gyakorlott vásárló a kínai áruházakban, akkor olvasd el cikkünket és válj profivá: Így vásárolj a nagyobb kínai áruházakban

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr9714275863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

masterminds84 2018.10.02. 17:32:14

Kedves Zoltán. Vigyázz, mert itt két terméket "mostál össze". Létezett eddig is már a Xiaomi Smart Cube-ja (ami a videóban is látszik), a most előrendelhető termék pedig a "Magic Cube", amiben tudtommal nincsenek érzékelők és bluetooth sem, ezáltal nem tud csatlakozni alkalmazáshoz, viszont a szokásos Xiaomi minőséget hozza - legalábbis a leírások alapján.

omixia 2018.10.02. 17:33:42

@masterminds84: Köszönöm, valóban, ezt benéztem!

glezmen 2018.10.31. 18:47:24

bizony, en meg is rendeltem a linken keresztul, aztan megjott a 'buta' kocka... :-/
szoval legkozelebb kicsit tobb odafigyelessel tegyetek ki a linket ha lehet

omixia 2018.10.31. 18:48:07

@glezmen: Ha gondolod átveszem végül is én néztem be.
süti beállítások módosítása