Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Ezeket a Xiaomi kütyüket veszik a magyarok 10 ezer forint alatt!

2018. október 31. - omixia

Olcsón is vehetsz menő ajándékot a Xiaomitól, főleg, ha tudod mit keress.

cover.jpg


Bevezető

Múlt héten megnéztük, hogy melyek a legnépszerűbb kínai kütyük, most azt vizsgáljuk, hogy Magyarországról milyen Xiaomi termékeket vásárolnak a legtöbben a 10 ezer forint alatti kategóriából.

A Xiaomi egyre népszerűbb itthon is, és ezen nem is nagyon kell csodálkozni. Kínai mércével nézve viszonylag drága cuccokat gyártanak, de ha összevetjük áraikat a nagyobb nyugati gyártókéval, akkor már egész más a kép. Annak ellenére, hogy a Xiaomi minőségben bármelyik nagyobb konkurenssel felveszi a versenyt, sőt, nyugodtan mondhatjuk, sok esetben lepipálja azokat.

Így karácsony előtt főképp érdemes körülnézni a portékáik között, mert a Xiaomi ajándéknak sem utolsó. Már a csomagolás is olyan, amit nem kell szégyellnünk, a belbecs pedig még ennél is sokkal jobb. Garantáltan örömöt fog okozni annak, aki kapja!

Következzen hát újra 15 + 15 kedvelt termék, de ezúttal csak a Xiaomitól!


 

1. Xiaomi Mi Band 3 okoskarkötő

Xiaomi Mi Band 3 4

Tudom, ne is mondjátok, én is unom kicsit, hogy minden ajánlót ezzel a fitnesz karkötővel kezdek, de nem tehetek róla, ez most a legkedveltebb termék ebben az árkategóriában, és nem csak a Xiaomi termékei között, hanem úgy általában is.

A Xiaomi Mi Band 2 a világ legkedveltebb hordható okoseszköze volt, uralmának az utódja vetett véget. A Xiaomi bele adott apait és anyait az újoncba, jobb lett a kijelző, nagyobb az akkumulátor és a vízállóságon is sokat javítottak. Összességében, szinte minden képességben sikerült előre lépni, még ha mi úgy is hittük, hogy a tökéletesen, mert a Xiaomi Mi Band 2 tökéletes volt, nem lehet javítani. Lehetett! Szóval, ha szeretnél egy remek okoskarkötőt, vagy fitnesz karpántot, akkor nem is lehet kérdés, hogy ezt kell választani!

Itt megtalálod, de a vásárlásnál használd a KS22WHU6FQ vagy az IVBAND3  kuponkódot, amivel kicsit faraghatsz az árból: Xiaomi Mi Band 3


 

2. Xiaomi Piston In Ear fülhallgató

Xiaomi Piston In Ear Earphones Fresh Version

A leggyakrabban vásárolt Xiaomi fülhallgató, a kedveltségét pedig leginkább az árával magyarázhatjuk. A lista alsóbb részén lesz egy komolyabb darab is jóval magasabb áron, de most ne azzal, hanem ezzel foglalkozzunk!

Xiaomi Piston In Ear egy szokványos, fülbedugós, vezetékes megoldás. Belül egy hagyományos membrános kialakítást találunk, aminek megszólalását a teljesen fémből készült test javítja. A 20-tól 20 ezer herzig terjedő frekvenciatartomány, a 98 decibeles érzékenység a kategória szerinti adat, de megfejelve ezzel az alumínium testtel meglepően jó, torzítás mentes hangot eredményez. Természetesen nem várhatunk hifi minőséget ezért az árért, de egy a mindennapokban jól használható headsetet azért kapunk. Jó lesz zenét hallgatni, de a beépített mikrofon miatt hagyományos headsetként is használhatjuk.

A fülest 2000 forintért tudod megvenni itt: Xiaomi Piston In Ear fülhallgató


 

3. Xiaomi Mi érintés nélküli hőmérő

Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer

Az elmúlt hónapokban már bemutattuk ezt a szerkezetet, úgy tűnik a kedveltsége az eltelt idő alatt mit sem változott.

Eltelt néhány év, mire valakinek kipattant a fejéből a szikra, az ipari célra gyártott érintésnélküli hőmérséklet mérőket fel lehetne használni otthoni célokra is. Az ötletből termék, pontosabban termékek lettek, a Xiaomi is kínál ilyet. A lényeg tehát az, és ez főleg gyerekeknél praktikus, hogy úgy tudunk lázat mérni, hogy ehhez nem kell felébresztenünk a kölköt, akit végre, nagy nehezen elaltattunk. Elég a hőmérőt a homloka felé fordítani és máris látjuk a hőmérsékletet.

A Xiaomi hőmérője a legfontosabb 35-42 Celsius közötti tartományban +/- 0,2-, alatta és felette +/- 0,3 fokot tévedhet, a hőmérsékletet pedig 0,1 Celsius pontossággal képes megjeleníteni. Nyilván nem egy orvosi műszer, bár a magyar kórházakban sokan örülnének, ha ilyet használhatnának. A Xiaomi érintésmentes hőmérő jelenleg valamivel 5000 forint felett van, köszönhetően a bűn rossz árfolyamnak, de az érte kért 5400 forint így is kívánatos eszközzé teszi.

Itt megtalálod: Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer


 

4. Xiaomi 70mai menetrögzítő kamera

Xiaomi 70mai Dash Cam Smart WiFi Car DVR International Version 1080P 130 Degree Wide Angle- Midnight

Ismét csak ismételni tudom múltheti önmagamat. Ez a kamera is bekerült a legkedveltebb kínai motyók közé, így egyértelmű, hogy ebben a listában is találkozunk vele. Fontos megemlíteni, hogy már az utódja is előrendelhető, igaz, a fejlettebb képességekért magasabb árat is kell fizetnünk. Előrendelés esetén a szállítása november 15-én indul, szóval, kis szerencsével karácsonyra még ideérhet. Itt találjátok: 70mai Dash Cam Pro

Visszatérve a Xiaomi 70mai kamerához lényeges, hogy a pénzünkért tényleg jó minőségű, értékelhető felvételt kapunk. A teljes HD felbontást egy remek Sony IMX323 szenzor segíti, a felvételek pedig 30 képkocka per másodperc sebességgel készülnek, szóval garantáltan nem maradunk le semmiről. A kamera érdekessége, hogy szóbeli parancsokra is reagál, például elindíthatjuk és leállíthatjuk így a felvételt.

Ahogy feljebb már olvashattátok a jelenlegi árfolyam mellett 9500 forintot kell érte fizetnünk kínai rendelés esetén. Itt megtalálod: Xiaomi 70mai Dash Cam (nemzetközi verzió, tud angolul is nem csak a kínai nyelvet érti) 


 

5. Yeelight YLXD09YL mozgásérzékelős plafonlámpa

Yeelight YLXD09YL Induction LED Ceiling Light Anti mosquito for Home

A Xiaomitól már kaptunk mozgásérzékelős lámpát, ám az teljesen másféle volt. Én éjszakai irányfénynek nevezem, mert apró, és leginkább arra alkalmas, hogy kellemes fénnyel mutassa nekünk az utat a sötét lakásban.

A Yeelight új lámpája is hasonló képességekkel bír, mint a kistesó, de kapott extra funkciót is. A legfontosabb különbség, hogy ez egy nagyobb méretű, erősebb fényű plafonra szerelhető jószág. Amiben egyezik az két fontos tulajdonság. Az egyik a fényérzékelés, vagyis a lámpa csak akkor kapcsol be, ha sötét van, nappal nem fogyasztja az áramot. A másik a mozgásérzékelés, vagyis csak akkor kapcsol be, ha valaki belép a helyiségbe, ha pedig nem érzékel mozgást, akkor egy perc után lekapcsolja magát. Emiatt, és persze mérete miatt leginkább kisebb, a gyártó ajánlása szerint maximum 10-12 négyzetméteres helyiségbe ajánlott a használata, hogy melyekbe azt a fantáziátokra bízom. A lámpának még egy extrája van, ez pedig a szúnyog riasztó funkció.

A lámpa ára most 7200 forint, itt megtalálod: Yeelight YLXD09YL mozgásérzékelős plafonlámpa


 

6. Xiaomi Mijia szónikus elektromos okos fogkefe

Xiaomi Mijia Sonic Electric Toothbrush

A Xiaomi rengeteg okoseszközt gyárt, természetesen a fogkeféjük is okos. Persze, mint a legtöbb okoseszköznél az ész nem a fogkefébe, hanem a telefonunkba szorult, az ezen futó program gyűjti a fogkeféből az adatokat Bluetooth kapcsolaton keresztül.

Jogosan teszitek fel a kérdést, mire kell egy fogkefébe a Bluetooth kapcsolat, milyen információkat kaphatunk ezen keresztül. Nos, a Xiaominál két fontos dologról beszélhetünk. Az egyik a naplózó funkció, amivel láthatjuk, hogy mikor melyik tisztítási módot használtok – mert van persze több is –, menyi ideig tartott a fogmosás. Természetesen figyelmeztet minket arra is, hogy ha a fej cserére érett. A másik funkció a pontgyűjtés. Ez lényegében megtanít minket a fogkefe helyes használatára. Ha megfelelő szögben és megfelelő erősséggel nyomjuk a fogunkhoz a kefét, akkor jutalom pontokat kapunk. Ez felnőtteknek sem rossz, de ha a gyerek nem szeret fogat mosni, ezzel a funkcióval talán neki is érdekesebbé tehetjük a műveletet.

Bár a cikk a 10 ezer forint alatti termékekről szól, a fogkefénél tettünk is engedményt, jelenleg 10 400 forintot kérnek érte. Itt tudod megvenni: Xiaomi Mijia szónikus elektromos fogkefe


 

7. Xiaomi Smart Home Aqara mozgásérzékelő

Xiaomi Smart Home Aqara Human Motion Sensor

Egy kevésbé érdekes termék, de mit tudunk tenni, sokan veszitek, így én sem tudom kihagyni. Ez a kütyü azoknak lesz érdekes, akik okosotthon kialakításán törik a fejüket. Egy apró mozgásérzékelő ez, aminek a nevében ott van a human, vagyis, hogy csak embereket érzékel, ez azonban sajnos nem igaz. A konyhapultra felugró macskánknak is felkapcsolja a lámpákat, pedig neki erre nem is lenne szüksége, sőt, szerintem jobban szeretné, ha sötétben kalózkodhatna, mert lássuk be, macskának a konyhapulton semmi keresnivalója.

Amúgy nagyon jó kis eszköz ez, apró, és még mutatósnak is merném mondani. Elemmel működik, amit nagyjából fél évente kell cserélni, így nem igényel semmilyen vezetékezést, a talpon található kétoldalas ragasztóval bárhol elhelyezhetjük.

A mozgásérzékelőt 3500 forintért tudod megvenni itt: Xiaomi Smart Home Aqara

Ha érdekel az okosotthon építés, akkor javaslom olvasd el erről szóló cikkeimet:


 

8. Xiaomi távirányítható Bluetooth-os szelfi bot

Xiaomi Selfie Stick Bluetooth Remote Shutter Tripod Holder 3

Ebben az összeállításban ez a cucc egyik személyes kedvencem. Nekem is van egy, cikket is írtam róla, és folyamatosan használom is. A Xiaomi árul néhány fajta szelfi botot, de ez az, ami legjobb. Használhatjuk a szokásos módon szelfibotként, de kamera (telefon) állványként, tripodként is, ráadásul jó esetben akár 10 méteres távolságból is lőhetünk egy frankó csoportképet vele.

A szerkezet nagy része alumíniumból készül, a lábak műanyagok, de erősek, a végükön pedig puha gumi található, hogy ne akarjon lecsúszni sehonnan. Becsukott állapotban 19 centi a hossza, szóval táskában is lazán elfér, kinyitva pedig 42 centivel hosszabbíthatjuk meg karunkat. A boton található telefontartóba 56 és 89 milliméter közötti szélességű telefont tehetünk.

Mivel erről a cuccról cikket is olvashattok nálunk nem is szaporítjuk tovább a szót, ha érdekel Titeket, akkor kattintsatok ide: Xiaomi selfie bot, amivel örömmel hadonászok

Itt találod meg: Xiaomi távirányítható Bluetooth-os szelfi bot


 

9. Xiaomi 20L szabadidős hátizsák

Xiaomi 20L Leisure Backpack

Eshet az eső, fújhat a szél, ebben a zsákban biztonságban lesznek a cuccaid!

Ahogy azt már többször is leírtam, a Xiaomi nem csak telefonokat, hanem például hátizsákokat is gyárt. Igazából egy egész armada készül belőlük mindenféle formában és mindenféle rendeltetéssel. A mostani akcióban egy könnyed, 20 literes hátizsákot ajánlok figyelmetekbe.

Xiaomi Leisure Backpack, ahogy a neve mutatja a szabadidő eltöltéséhez lett kitalálva, így akár rövidebb túrákra is kellemes útitársunk lehet. Elfér benne a melegebb ruha is, hogy ne fázzunk meg, külső oldalzsebe pedig kimondottan vizespalack hordozására lett kitalálva.

Nem csak kívül, de belül is sok zsebet találunk, utóbbiak megfelelő helyet biztosítanak könyveknek, füzeteknek, sőt, a nagyméretű belső tárolóban akár egy 15,6 inches notebook vagy egy nagyobb tablet is kényelmesen elfér. Emiatt a Xiaomi zsákja akár iskolatáskának is megfelelhet. 

A strapabíró anyagból készült zsák teljesen vízálló, természetesen a cipzáraknál is. A vállpánt állítható hosszúságú így fiatalabbakhoz vagy kisebb termetű felnőttekhez is hozzáigazítható. Ami szinte biztos, hogy ha ilyen hátizsákot veszel, akkor nem fog száz másik szembejönni az utcán, ha pedig iskolatáskának veszed, akkor a gyerek nem fogja véletlenül az osztálytársa táskáját hazavinni.

Ez a remek Xiaomi hátizsák jelenleg 20 dollár, vagyis kicsivel ez is 5000 forint feletti áron vásárolható meg.

A hátizsákot itt megtalálod: Xiaomi 20L szabadidős hátizsák 


 

10. Bűvöskocka Xiaomi módra

Van ebben a listában két olyan termék, amik népszerűsége meglepett, ez az egyik. Na nem azért mert rossz lenne, sőt, egyszerűen csak azt gondoltam, hogy eléggé rétegtermék, és legyen bármilyen jó, nem veszik túl sokan. Úgy tűnik tévedtem és Rubik Ernő hazájában a bűvöskocka népszerűsége töretlen.

Hozzászokhattunk, hogy a Xiaomi mindent okossá tesz a fogkefénktől a termoszunkig, hogy a lakásunkat már ne is említsük. Teljesen természetes, hogy a Rubik kockát is tovább gondolták, és készítettek hozzá egy telefonos applikációt is.

Valószínűleg mindenki ismeri a klasszikus kockát, ezt az oldalanként kilenc mezőre osztott, forgatható játékot. Alapesetben két dolgot lehet vele tenni, összekeverni, aztán kirakni. A Xiaomi azonban kiterjesztette a képességeket. Érzékelőket pakoltak bele, amik megmondják a telefonon futó programnak, hogy melyik kocka hol helyezkedik el, ennek segítségével pedig különböző feladatokat kapunk, például megadott időn belül különböző mintákat kell kialakítanunk, vagy megadott lépésszámból a megadott helyre forgatni valamelyik színű kockát. Természetesen a teljesen hagyományos kocka kirakás is játszik, stopperrel mérhetjük, hogy mennyi idő alatt tudjuk a színeket a helyükre forgatni.

A neten fellelhető videók alapján elmondható, hogy a megújult kocka nem csak az érzékelők miatt különleges, a Xiaomi a mechanikán is javított, a kocka könnyen forgatható, pontos, és akár profi versenyző kezében is jól működik.

A kocka olcsóbb, egyszerűsített, csak mágnesekkel ellátott, érzékelők és telefonos app nélküli változata nem is drága. Jelenleg csak előrendelésben kapható, de így az ára mindössze 4000 forint. Ha az első között szeretnél magadénak tudni egy Xiaomi bűvöskockát, akkor tudod megrendelni: Xiaomi bűvöskocka

Fontos: A GearBestnél jelenleg zajlik egy érdekes akció, amiben a termékek árán csak akkor látod, hogy akciós, ha beteszed a kosárba. A kocka is ilyen, a linkre kattintva 10 ezer forintos árat látsz, de ha kosárba teszed az ár lecsökken 7774 forintra! Az akció végét nem jelölik, szóval, ha karácsonyra meglepnél valakit ezzel az érdekes ajándékkal, akkor itt van rá a legjobb idő!


 

11. Xiaomi Mi Bluetooth 4.1 Speaker

xiaomi-mi-speaker-2-12.jpg

Kedvenc Bluetooth hangszóróm egyszerűen képtelen kikopni a népszerűségi listákból. Úgy tűnik nem csak én szeretem.

Már nagyjából egy éve teljesít nálam szolgálatot, azóta megjárt több országot, látott hegyeket, völgyeket és tengereket is, de a legjobb szolgálatot még sem ott tette, hanem a gyerekágy felett. Most kilenc hónapos iker fiam, ha nehezen aludtak el, akkor kaptak egy kis halk bálna éneket, esetleg a kedvenc zenéikből egy csokorral és máris nyugalom volt. Amikor megvettem nem tudtam, hogy ennyire hasznos dolgot veszek, de látjátok, egy Bluetooth hangszóró nem csak a strandon tud jó szolgálatot tenni.

A műszaki specifikációról most nem írok, tavaly egy komplett cikket szenteltem a témának, ezt itt elolvashatjátok: Xiaomi Mi Speaker 2 - leteszteltük és úgy döntöttünk mostantól nálunk lakhat!

A hangszóró jelenlegi ára 9000 forint, itt tudjátok megvenni: Xiaomi Mi Bluetooth 4.1 Speaker


 

12. Xiaomi Youpin okos virágcserép

Xiaomi Youpin Flower Pot Monitor

Amennyire a bűvöskocka meglepett semmi volt ahhoz képest ezen a cserépen mennyire lepődtem meg. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a népszerűségi listában nincs azért annyira előkelő helyen mint nálam, de úgy döntöttem kicsit előrébb hozom, hogy meg tudjam mutatni!

Szóval ez egy virágcserép. A Xiaominak van olyan földbe dugható eszköze, amit az okosotthon rendszerbe lehet kapcsolni és szól, ha túl száraz a föld vagy túl kevés a tápanyag, de a cégnél úgy dönthettek, hogy minek az apró szonda, ha ezeket a képességeket egyenesen a cserépbe is építhetik. A cserepet persze nem az anyagára használom ennek a cuccnak, mert amúgy műanyag.

Szóval készítettek egy ilyen „cserepet”, amit USB-n keresztül tölthetünk, egy töltéssel 60-90 napig elketyeg, az oldalán lévő állapotjelző pedig a színével jelzi, hogy kell-e már töltenünk. Eközben a beépített wifi kapcsolatnak hála folyamatosan figyelemmel kísérhetjük mi történik a cserépben. A programban van egy adatbázis rengeteg szobanövénnyel, így beállíthatjuk, hogy mit ültettünk bele, a cserép pedig az adatbázis alapján segít gondozni a növényt. Megmondja mennyi víz kell neki, mennyi tápanyag földbe meg ilyeneket. Szóval nekem például nagyon jól jönne, mert valami megmagyarázhatatlan oknál fogva az összes növényem szomjhalált hal. Többen javasolták már nekem a kaktuszokat, de abban nincs semmi kihívás.

Ha szeretnél valakit meglepni egy okoscseréppel, akkor 8640 forintért megteheted itt: Xiaomi Youpin okos virágcserép


 

13. Yeelight YLTD01YL LED-es asztali lámpa

 Yeelight YLTD01YL LED Table Light USB Rechargeable Touch Control 260lm

Nekem is van itthon egy Yeelight asztali lámpám, igaz ennél drágább darab, de én nem csak olvasáshoz, hanem rajzhoz és fotózáshoz is használom, szóval kellett a nagyobb fényerő. Ismerve azt a lámpát, illetve a minőségét nem csodálkozom rajta, hogy az olcsóbb tesó is kedvelt darab lett.

Ez a lámpa 5 voltról működtethető, szóval egy egyszerű telefon töltőn vagy a számítógépünk USB csatlakozóján is adhatunk neki áramot sőt, akár mobilizálhatjuk is, ha veszünk mellé egy külső akkumulátort.

A 250 lumenes fényerőt tudó lámpán állíthatjuk a fényerejét és a fény hőfokát is, mind a kettőt 5 lépésben, így tényleg személyre szabhatjuk a fényt, úgy világít, ahogy mi szeretnénk. Mit írjak még róla? Mutatós, szép, praktikus, olcsó és Xiaomi. Ennél több szerintem nem kell!

A lámpát 9500 forintért tudod kosárba tenni itt: Yeelight YLTD01YL LED-es asztali lámpa


 

14. Xiaomi Mi TDS Pen

Xiaomi Mi TDS Pen

Na ez az a cucc, aminek a nevéből kevesen fogják kitalálni miről van szó. Ez a használatában rendkívül egyszerű eszköz kimondottan hasznos tud lenni olyan helyeken, ahol nem megfelelő a vezetékes víz minősége, ahol a kútból nyerjük az ivóvizet, vagy ott, ahol valamilyen allergiás reakció okát keressük. Ez a pen, vagyis toll nem más, mint egy a vízminőséget vizsgáló eszköz.

Mindössze két gombelem szükséges a működéséhez. Ha levesszük a kupakot és az elektródákat a vízba mártjuk, akkor már csak az oldalán lévő gombot kell megnyomnunk és láthatjuk, hogy milyen minőségű vizet használunk.

A toll reagál a szerves vegyületekre, mint például az ammónium acetátok, de a különböző ásványi anyagokra fémekre, nehézfémekre is, mint a kalcium , a magnézium, a króm, a cink vagy a réz. Az apró kijelzőn természetesen nem látjuk az összetevők listáját, csak egy pontszámot kapunk, amiből láthatjuk, hogy a víz mennyire szennyezett, egyáltalán használható-e ivóvízként. Természetesen a Xiaomi gyárt víztisztítót is, hátha szükségünk van rá. Igaz az már nem fér bele az 5000 forintos határba, de itt megtaláljátok: Xiaomi Mi víztisztító

A vízminőség ellenőrző tollat 3000 forintért itt találjátok: Xiaomi Mi TDS Pen


 

15. Xiaomi Ultra-thin 10000mAh Mobile Power Bank 2

Xiaomi Ultra thin 10000mAh Mobile Power Bank 2 2

Múlt hónapban is ajánlottunk egy 10 000 mAh kapacitású külső akkumulátort, de az még a régi verzió volt. Most viszont itt az új, második verziós eszköz ami szebb és vékonyabb lett.

Ne legyetek csalódottak, hogy nem kapott sok új funkciót az eszköz, hiszen már az elődjébe is mindenféle védelmet belepakoltak, hogy védjék a töltendő eszközeinket. A Lithium-Polymer akkucsomagot tartalmazó eszköz alumínium házban lakik, vastagsága pedig az új kidolgozásnak köszönhetően csak 1,41 centiméter, tömege 0,21 kilogramm. Természetesen ezzel is tölthetünk mindenféle eszközt a telefontól az okosóráig, de a gyártó kiemelte azt is, hogy most már teljes biztonsággal használható olyan kisméretű, gyenge töltőáramot igénylő eszközökhöz is, mint egy bluetooth headset vagy egy Bluetooth fülhallgató.

Az újratervezett, megszépült, és elektronikában is fejlesztett külső akkumulátort 5900 forintért itt találjátok: Xiaomi Ultra-thin 10000mAh Mobile Power Bank 2


 

Ezek lettek volna a legnépszerűbb termékek a 10 ezer forintos kategóriában – kivéve a virágcserép. Volt még néhány apróság, mint például egy Bluetooth kapcsolatos nyomógomb okosotthonhoz. Ezeket inkább kihagytam, mert aki okosotthont épít az úgyis megtalálja, és vannak sokkal érdekesebb kütyük is.

A következőkben kaptok még 15 terméket, de ezeket már csak hivatkozás formájában. Érdemes őket végig nézni, egytől egyig jó ajándék lehet belőlük!

16. Xiaomi QTEJ02JY Pro HD fülhallgató – ezt használom én is

17. Xiaomi Mijia 22-in-1-ben multifunkciós csvarhúzó készlet – egész új és jóval olcsóbb mint az előző verzió

18. Xiaomi XMYX03YM Bluetooth 4.2 hangszóró – legalább olyan jó, mint a listában található, de lehet, hogy még jobb

19. BEEBEST FZ101 zseblámpa – Erős fény és bazi nagy akkumulátor + SOS funkció

20. Xiaomi MiTU építőjáték – ebből konkrétan egy dömpert lehet építeni

21. ARDOUR AD - ES011806 relaxációs maszk – ettől nem lesznek különleges képességeid, de pihenteti a szemet

22. Xiaomi MiTU MTJM01MT mágneses építőjáték – az ifjabb generációnak remek készségfejlesztő, jövőre én is beruházok egyre (vagy kettőre)

23. Xiaomi youpin TwentySeventeen karóra – nem okos, de nagyon mutatós, három színben, különböző karpántokkal kapható

24. Xiaomi Youpin kutyába rejtett Xiaomi nyuszi – az igazi Xiaomi fanatikusok szobájából nem hiányozhat!

25. LERAVAN masszázs készülék – nyakra, vállra vagy bárhova, elektromos impulzusokkal lazítja az izmokat

26. Xiaomi Portable Mouse – A kedvenc egerem, ezt használom a Xiaomi notebookom mellé. Bluetooth és 2,4 GHz-es kapcsolat is, mindenhez jó!

27. Xiaomi wifi router 4 – Gigabites LAN port, gyors wifi és akár a telefonodon keresztül is beállítható funkciók

28. Xiaomi Yeelight okoségő - Amivel minden okosotthon építés elkezdődik. Állítható szín és fényerősség, nekem csak 4 darab van belőle itthon

29. Xiaomi Smart Bluetooth Switch – a fent említett Bluetooth nyomógomb okosotthonokhoz. Csengőnek vagy csak a lámpákat kapcsolgatni

30. 90FUN Xiaomi hátizsák – ez most a legolcsóbb hátizsák a Xiaomitól, 3742 forintért

 

És a ráadás, a mai akciók között komoly leárazást találunk két Xiaomi elektromos rollerre. Alább a linkek és a kuponkódok:

 

 


 

Ha még nem vásároltál külföldi webáruházból, akkor ezt olvasd el: Így vásárolj a nagyobb kínai áruházakban

Ha szeretnéd kihasználni a kínai áruházak akcióit, akkor iratkozz fel kuponkódos hírlevelünkre, és minden nap postaládádban lesznek a legfrissebb kódok: Kuponkód hírlevél feliratkozás

Vagy keres kupont több ezer kínai akciót tartalmazó oldalunkon: Kínai kuponkereső

 



 

 

 

 

 

.

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr3214336737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bellagio 2018.11.01. 20:43:06

LOL azert routert ketszer meggondolnek venni kinai gyartotol :)

ogli dzsí 2018.11.01. 20:43:25

egyedul a blutyukos hangszoro erdemel emlitest, azt meg gyart mindenki

a tobbi eldobhato ipari hulladek, 200% kornyezetvedelmi vamsarcot kivetni ra izibe
süti beállítások módosítása