Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

A Xiaomi Mi 8 Lite is megkapja a MIX 3 éjszakai kameramódját

2019. február 07. - omixia

Jó hír azoknak, akik az olcsóbb Xiaomi Mi 8 verzió mellé tették le voksukat.

xiaomi mi 8 lite


Ha tetszik cikkünk kattints és csatlakozz Facebook oldalunkhoz: Xiaomi blog Facebook csoport


A Xiaomi Mi 8 Lite jelenleg az egyik, ha nem a legjobb ár-teljesítmény arányú telefon a piacon. Erős központi egység, nagy kijelző és jó kamerák jellemzik. Utóbiak esetén a teszterek mindig kiemelik, hogy mennyire jó teljesítményt nyújtanak. Nos, úgy tűnik a készített képek minősége tovább fog javulni!

mi mix 3 night sight 2 840x630A kép a Xiaomi Mi MIX 3 éjszakai módjával készült

Nemrégiben aWeibon-n jelent meg egy poszt a Xiaomi ügyvezetőjétől és társalapítójától, amiben Chuan Wang elmondta, hogy egy mérnök rengeteget túlórázott azért, hogy a Xiaomi MIX 3 méltán dícsért kamera funkciói elérhetők legyenek az Mi 8 Lite esetén is. Ezen természetesen első sorban az éjszakai üzemmódot kell értenünk, ami egy olyan fényképezőgép üzemmód, amely különböző eljárások segítségével gyenge fényviszonyok mellett készített fényképek fényerejét és részletességét növeli meg. Ez az a funkció, amit a tesztelők az Mi MIX 3 esetén a legtöbbször kiemelnek (mellesleg magam is megerősíthetem), mint a Xiaomi Mi MIX 3 egyik legnagyobb erősségét.

A lényeg tahát az, hogy az éjszakai mód hamarosan megjelenhet a középkategória készülékeinél is, ami igazán örvendetes dolog!

Ha szeretnél egy nagyon jó kamerával szerelt csúcstelefont vásárolni, akkor itt nézz körül: Xiaomi Mi MIX 3

Ha egy Xiaomi Mi 8 Lite-ra végysz, ami az egyik legjobb ár-teljesítmény arányú telefon a piacon, akkor itt nézelődj: Xiaomi Mi 8 Lite

Ne feledd, a telefonokhoz elérhető a vám és ÁFA mentes Prioroty Line szállítási mód!

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4814613856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása