Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Xiaomi Redmi Go 18 ezer forintért - végre helyére került az ár!

2019. április 14. - omixia

Van az a pénz, amiért már érdemes megvenni a Xiaomi telefonját.

redmi go

Azt mondják, hogy a Xiaomi telefonjai nagyon jó ár-érték aránnyal rendelkeznek, és ez végül is igaz volt a Redmi Go-ra is. Hogy miért nem propagáltam eddig, mint vásárlásra érdemes telefont? Azért, mert a Redmi Go az abszolút belépőszint, és bár a 75-80 dolláros ár valóban alacsony volt, itt-ott felbukkant kuponos akcióban a Redmi 6A is hasonló ősszegért, és az ezért a pénzért többet nyújtott. Szóval azt gondoltam, hogy a Redmi Go a márkán belül kicsit felül van árazva,

Most azonban úgy tűnik, hogy az ár végre a helyére került. Annyira alacsony lett, hogy ezért a pénzért nem hogy a feltörekvő gyártók sem adnak olcsóbban telefont, de lényegében semmilyen használható okostelefont sem találunk. Persze az ár mutatja a képességeket is, hiszen a 4 magos processzor, az 1 GB memória és a 8 GB háttértár (memóriakártyával bővíthető) nem sok jót ígér. Pontosabban ígérne, ha nem alkotta volna meg a Google az Android Go operációs rendeszert.

Az Android Go kimondottan olyan készülékek számára készült, amik hardvere gyengébb az átlagnál. A kisebb erőforrás igény miatt azonban a szoftver ezeken a telefonokon is szépen fut, sőt, a Google abban is segített, hogy ne maradjunk applikációk nélkül. Népszerűbb programjaikat is gósították, így például kapunk Go verziót a levelezőprogramból és a térkép programból, a Google asszisztensből, a Google navigációból, a keresőből, hírolvasóból, a Google files-ból is. Ezek a programok kevés erőforrással is beérik, ráadásul tárhely igényük is maximum a fele a hagyományos megfelelőiknek.

Szóval az a helyzet, hogy ez a mobil, bár a vas nem túl veretes, mégis egy modern készüléknek mondható, ráadásul a Xiaomi gyártja, ami már magában is erős garancia arra, hogy ne szemetet vegyünk. Tény, a használható programok köre véges, nem fognak rajta futni a komolyabb játékok, de a Google gondoskodik arról, hogy a mindennapokban használható mobilunk legyen. És mielőtt bárki is lehúzná ezt a telefont, igen, van olyan helyzet, van olyan felhasználó, akinek és amikor teljesen elegendő lesz egy Xiaomi Go is!

A poént a címben már lelőttem. Az a nagy helyzet, hogy a telefon ára végre annyira lement, hogy érdemes legyen elgondolkozi a megvásárlásán, hiszen 18 ezer forintért más épkézláb telefont nem nagyon kapunk.A korábbi 75-80 dollárról szép lassan elértük a véleményem szerint megfelelő árat, ami 62,99 dollárt jelent, ez a mai napon alig több, mint 18 ezer forint.

A vásárláshoz most nem kell kupon sem. Az ár a fekete verzióra vonatkozik, ha kéket szeretnénk, akkor egy ezressel többet kell fizetnünk. Én biztos maradnék a feketénél, ezen az árszintem már az ezer forint is több mint 5 százalék felár, amit szerintem egy színes hátlap nem ér meg.

A telefont itt találod: Xiaomi Redmi Go Global verzió 

Forrás: HOC.hu

 

 


Ne feledkezzetek meg róla, hogy bármit vennétek, vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve, mert olyan kupon nincs, amit mi nem találunk meg! Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7314763906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása