Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Alig 9000 forintba kerül a Xiaomi új forgatható beltéri kamerája (kupon)

2019. május 15. - omixia

Meggyőző külső, meggyőző tudás és meggyőző ár. Ja, és Xiaomi minőség!

XIAOMI Mijia 1080P IP Camera White

Meglepően olcsó lett az új kamera, ami kicsi, esztétikus és sokat tud. A felbontás teljes HD, az optika forgatható és dönthető, így a szoba minden zegét és zugát láthatjuk vele. Van benne mesterséges intelligenciával megtámogatott mozgásérzékelés, ami a gyártó állítása szerint képes a téves riasztások mennyiségét minimálisra csökkenteni. A képességek közül, mint minden jó kameránál, úgy itt sem maradt ki az éjszakai üzemmód.

XIAOMI Mijia H.265 1080P IP Camera AI Motion Detection Baby Monitor 360 Pan-tilt Webcam - White

Ezek mind jó dolgok, de az igazi extrának nem ezt tartom, hanem azt, hogy a kamera hagyományos IP kameraként funkcionál. Az természetes, hogy telefonos appon keresztül megnézhetjük a kamera képét, sőt irányíthatjuk is, de az már nem annyira, hogy az otthoni hálózaton IP cím alapján elérhetjük, így akár PC-n vagy hálózati adattárolón (NAS) és nézhetjük vagy rögzíthetjük a képét. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az otthoni biztonsági rendszer részévé tehető, a felvételeket pedig tárolhatjuk SD kártya mellett akár felhőszolgáltatásban, akár a hálózat egy pontján elhelyezett hálózati adattárolóban. Fincsi!

XIAOMI Mijia H.265 1080P IP Camera AI Motion Detection Baby Monitor 360 Pan-tilt Webcam - White

Vgezetül az ár! Eredetileg 35,99 dollárt kérnek érte, de most a MIJIAH265 kuponkóddal 29,99 dollárért vehetjük meg. Ez nem csak azért jó, mert nem fizetünk érte sokat, hanem azért is, mert vámhatár aatt van, így választhatjuk a legolcsóbb, jelen esetben teljesen ingyenes Registered Airmail nevű szállítást hozzá. Figyelem, két kamera rendelésénél már nem áll a vámmentesség, szóval, ah több kell, akkor tessék több csomagban egyet-egyet rendelni!

A kamerát itt találjátok:

 XIAOMI Mijia H.265 1080P IP Camera AI Motion Detection Baby Monitor 360 Pan-tilt Webcam

 

Forrás: HOC.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2814828582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása