Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

A kijelző üvege alá kerül a Xiaomi Mi MIX 2 ujjlenyomat olvasója?

2017. szeptember 10. - omixia

Úgy tűnik a Xiaomi mérnökeinek sikerült megoldani a problémát, amit  konkurenseknek nem. Legalábbis, ha igazak a pletykák.

xiaomi-mi-mix22.jpg

A frissen kiszivárgott információk szerint a kínai gyártónál nem variáltak tovább az ujjlenyomat olvasó elhelyezésének kérdésével. Nem a home gombban lesz, mert olyan nem is lesz a Xiaomi Mi MIX 2-ön, Nem a hátlapra rakták és nem is az oldallapra, hanem be a kijelző üvege mögé.

xiaomi-mi-mix-2-under_glass.jpg

Az iPhone esetén már az előző verziónál felmerült a lehetőség, hogy az ujjlenyomat azonosító az üveg mögé kerül. A hír vagy nem volt igaz, vagy egyszerűen nem sikerült megoldani a felmerülő problémákat, de tény, hogy maradt a külső leolvasó. A Xiaominál viszont úgy tűnik áttörték a falat, így az új csúcstelefon ebből a szempontból is csúcs lesz, akár csak az ára, amiről egyik előző hírünkből már értesülhettek.

 

Ha Te is szereted a Xiaomi termékeit, akkor kövesd Facebook oldalunkat is!

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6012819538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása