Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Keresztbe tett a Huaweinek a Xiaomi

2017. szeptember 10. - omixia

Úgy tűnik, a Huawei kínai piaccal kapcsolatos terveit durván felborította a Xiaomi.

honor-6c.jpg

Sokszor leírtam már, a Xiaomi, bármennyire is népszerű hazánkban nem az európai, hanem a kínai piacra koncentrál. Termékeik java része nem is jut el az öreg kontinensre. Talán emiatt történhetett meg, hogy a kínai piacon, a Huawei komoly veszteségeket kénytelen elkönyvelni a Xiaomi miatt. Most konkrétan a cég Note 5A készülékével gyűlt meg a bajuk. Ez a telefon a Xiaomi abszolút belépő szintjét jelenti, hiszen négymagos Snapdragon processzorral és HD kijelzővel szerelik.

note5a.jpg

A most felröppent pletykák szerint a Huawei válasza erre a Honor 6C lesz. Ez a telefon vagy a Snapdragon 435-ös vagy a Kirin 695-ös központi egységét kapja, ami mellé 3 GB memóriát és HD kijelzőt építenek. A mobil nem meglepő módon az Android 7-es verziójával működik majd. A minőséggel kapcsolatban annyit már most megjegyeznek, hogy a Honor 6C, a Xiaomi telefonjával ellentétben teljesen műanyag házat kap. Az új Huawei bevezető ára várhatóan 120 dollár magasságában lesz.

 

 

Ha Te is szereted a Xiaomi termékeit, akkor kövesd Facebook oldalunkat is!

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr512819256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása