Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Most csak 5000 forint a Xiaomi sportos Bluetooth fülhallgatója

2017. szeptember 19. - omixia

Tökéletes a zenét szerető sportos embereknek!

xiaomi_wireless_bluetooth_4_1_music_sport_1.jpg

A Xiaomi termékei kiemelkedő minőséget képviselnek, és ez látszik ezen fülhallgatón is. Gyönyörű, míves formák, jó anyagválasztás és első osztályú technológia ötvözete ez a 100 mAh-ás kapacitású akkumulátorral működő füles. A szerkezet egy feltöltéssel hét órán át képes zenélni, készenléti ideje 280 óra.

xiaomi_wireless_bluetooth_4_1_music_sport_2.jpg

A Xiaomi sportos fülhallgatója víz- és törésálló, rendelkezik mikrofonnal, a telefonunkkal történő párosítás után képes a számok léptetésére és a hangerő változtatására is.

xiaomi_wireless_bluetooth_4_1_music_sport_3.jpg

A Xiaomi füles most 20 dollár alatti áron, vagyis nagyjából 5000 forintért vásárolható meg a harvest220 kuponkóddal, amíg a készlet tart. Ha elfogy az akciós készlet akkor sem kell szomorkodnod, mert az eredeti ára sem több, mint 6000 forint.

További információk itt: Xiaomi Wireless Bluetooth 4.1 Music Sport fülhallgató

 

 

 

 

.

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr9012879052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása