Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Pletykák a Xiaomi következő zászlóshajójáról, az Mi 7-ről

2017. szeptember 21. - omixia

Úgy tűnik, hogy a Xiaomi Mi 7 vezeték nélküli töltést kaphat.

xiaomi-logo.png

Bár az utóbbi években az Apple sok kritikát kapott az innováció hiánya miatt, mégis, a telefonjaikban megjelenő technológiák gyorsan válnak iparági szabvánnyá. Az iPhone X és az iPhone 8 vezeték nélküli töltést kaptak. Ez a technológia nem új, Androidos telefonoknál láttunk már rá példát bőven, mégis, szinte fogadni mernénk rá, hogy az Apple telefonjain való megjelenés adja meg azt a lökést a technológiának, ami miatt a kínai gyártók is rákapnak az alkalmazására.

A WPC, vagyis a Wireless Power Consortium honlapján, a tagok között megjelent a Xiaomi neve is. Ez a tény szinte borítékolhatóvá teszi, hogy hamarosan Xiaomi telefonon is találkozhatunk vezeték nélküli töltéssel.  A Xiaomira ráadásul jellemző, hogy elég bátran nyúlnak az új technológiákhoz, szinte kísérleteznek telefonjaikkal, ez pedig igen vonzó sok vásárló számára. A WPC-vel való partnerség könnyen jelentheti azt, hogy a közelgő új zászlóshajó, az Mi 7 már megkaphatja a Qi Wireless szabványú töltés lehetőségét.

Az Mi 7-ről amúgy sok pletyka és sok kép kering a neten, de ezek egyelőre a rajongók által renderelt képeknek és szimpla fantazmagóriáknak tűnnek. Az egyetlen infó, amit sokan szinte biztosra vesznek, hogy a telefon fém keretet és üveg elő- és hátlapot kap majd.

Ti mit gondoltok ezekről a pletykákról? Milyen gyorsan jelenthet meg a Xiaomi telefonjainál a vezeték nélküli töltés? Oszd meg velünk gondolataidat a hozzászólásoknál!

Xiaomi termékoldal a GearBestnél: Akciós Xiaomi telefonok

 

 

 

.

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5212884106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása