Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Megérkezett a Xiaomi legújabb notebookja

2017. október 06. - omixia

A legerősebb, legnagyobb és rögtön kapunk rá 15 600 forint kedvezményt is!

xiaomi_mi_notebook_pro_1.jpg

Xiaomi Mi Notebook Pro háza teljesen fémből, még pedig magnézium ötvözetből készült, amivel az új gép jóval merevebb, és jóval hűvösebb a kiegyensúlyozott hűtési rendszer segítségével. A gép egyetlen ventilátor helyett kettőt használ, egyet a a bal, egyet a jobb oldalon. A légáramlás így 40%-al emelkedhet az egy ventilátoros hűtéshez képest, így a Pro notebook sokkal hűvösebb, de valószínűleg valamivel zajosabb is lesz, mint a kisebb testvérei.

A kijelző keretének oldalainál a Xiaomi komoly csökkentést tudott véghez vinni, így ezek a szélek most csak 6,52 milliméteresek. Igaz, ez a szélesség még mindig nem éri utol a Dell XPS 15 gépét, de figyelembe véve a Xiaomi Notebook Air sorozatát a javulás valóban drasztikus.

A billentyűzet nagy változásokon ment keresztül. Bár a notebook 15,6 inches mégsem fért el egy numerikus billentyűzet. Változott a billentyűk színe, illetve, a megnövekedett gépméret miatt nagyobbak lettek maguk a gombok is. Szerencsénkre a Xiaomi nem hagyott fel azzal a jó szokásával, hogy billentyűzetet háttérvilágítással lássa el.

A Xiaomi büszkén hasonlítja össze notebookját az Apple MacBook Pro 2017-es verzójával. A notebook 1,5 milliméterrel vékonyabb, mint a MacBook Pro. A Xiaomi új gépén két C típusú portot, 2 db USB 3.0 portot, 3 az 1-ben kártyaolvasót, HDMI portot és a 3,5 mm-es audiocsatlakozót is találunk. A csatlakozók szempontjából ez a  gép sokkal jobb, mint bármely más 15,6 hüvelykes vetélytársa, beleértve az XPS 15-öt, a Specter 15-öt, a Macbook Pro-t vagy a Zenbook-ot.

Az új Xiaomi Notebook Air a 2017 notebook sorozat többi tagjához hasonlóan egy ujjlenyomat-olvasót tartalmaz a tapipad jobb felső sarkában.

Az új noteszgép specifikációit illetően az ebben az akcióban megvehető Xiaomi Notebook Pro legfrissebb Intel 8. generációs Core i5 processzorra épül, amikben 4 fizikai mag található. A 15.6 hüvelykes Xiaomi Notebook Pro az egyik legelső notebook, amely a 8. generációs Intel Core i processzorokat tartalmaz. A processzor mellett 8 GB DDR4 (2400 MHz) memóriával, 256 GB-os PCI-E / NVMe SSD-vel (második kártyával bővíthető), dedikált NVIDIA GeForce MX150 grafikával, és egy két antennás 802.11ac szabványú Wi-Fi-vel rendelkezik.

xiaomi_mi_notebook_pro_7.jpg

Az ajánlatban szereplő notebook kínai verzió, de ez csupán annyit jelent, hogy az előtelepített Windows 10 kínai nyelvi csomagot tartalmaz. Ehhez letölthető a magyar nyelvi csomag vagy akár újra is telepíthető a Windows magyar nyelvvel.

A gépre ezen a hétvégén a készlet erejéig 15 600 forint kedvezményt kapunk, amit a MIBOOKPRO kuponkóddal vehetünk igénybe itt: Xiaomi Mi Notebook Pro

A gép EU Express szállítással is rendelhető, ami a kereskedő ígérete szerint vám és ÁFA mentes érkezést jelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5012935667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása