Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Arcfelismerés, iPhone? Csak ezért ne vedd meg!

2017. október 26. - omixia

Többek között a Xiaomi Mi MIX2-höz is jön az arcfelismerő funkció!

mix_2.jpg

Az Apple iPhone X szeptemberi bejelentése óta a tech-világ régóta megszállottja lett az arcfelismerési technológiának. A probléma csak az, hogy a legtöbbünk számára az Apple termékeinek árát nem a költségvetésünkhöz szabták, így számunkra ez a funkció csak szép álom marad.  Pontosabban az maradna, ha nem lenne nekünk itt a Xiaomi!

xiaomi_mi_mix_2_8.jpg

A Xiaomi Kína egyik legnagyobb és leginnovatívabb okostelefon-gyártója, amely híres a csúcskategóriás, mégis alacsony költségű Android telefonokról. Itt van például az egyik legújabb Android-telefon, a Xiaomi Mi Mix 2 egy gyönyörű keret nélküli mobil, amely a legújabb hardverekkel és szoftverekkel van ellátva. Ennek ellenére a vezető márkák, például a Samsung és az Apple által gyártott okostelefonok árának csak töredékébe kerül.

xiaomi_mi_mix_2_1.jpg

Miután a keret nélküli kiképzés miatt az ujjlenyomat olvasó a telefon hátuljára került, kicsit kényelmetlenebbé vált a használata. Ez az oka annak, hogy a Xiaomi elhatározta, hogy bemutatja az új Face IP funkciót, amely segít a telefon gyors feloldásában minden helyzetben.

xiaomi_mi_mix_2_3.jpg

Ez a szoftver a héten már elérhető a MIUI 9 operációs rendszer új verziójában már elérhető. A szoftverrel felszerelt első telefon a Xiaomi Mi 6 új verziója, de szép lassan több készülékre is elérhető lesz Az új MIUI verzióban a biztonsági beállításoknál az ujjlenyomat hozzáadása mellett már kiválasztható az arcfelismerés is. A legújabb 3D-s arcfelismerő szoftverrel a Xiaomi arra törekszik, hogy az okostelefonjait a lehető legbiztonságosabbá tegye. A régebben elterjedt 2D arcfelismerésektől eltérően, amely minden volt csak biztonságos nem, a Xiaomi 3D-s szoftverét megfelelőnek tartják arra, amire a gyártó szánja, vagyis telefonunk védelmére. Ha Xiaomi telefonod van, és ki szeretnéd próbálni az új szoftvert, akkor mindössze annyit kell tenned, hogy frissíted a telefont a MIUI 9-re és beállítod az arcazonosító programot.

A Xiaomi MIX 2-t, ezt a gyönyörű telefont több kiépítésben is megtalálod itt: Xiaomi Mi MIX 2

 

 

 

 

.

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr9013094056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása