Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Napjaink igényeihez igazodnak az új Xiaomi telefonok

2017. november 02. - omixia

A divatos trend keret nélküli telefonokat eredményezett szinte minden gyártónál.

xiaomi-redmi-5-2.jpg

A spekulációktól szerint a Xiaomi készen áll arra, hogy négy új okostelefont adjon ki 2017 utolsó negyedében. A múlt hónapban megjelent Xiaomi Redmi 5A után a gyártónak lépnie kell, hogy kövesse a divatos trendet, és a jelenlegi hírek szerint ezt meg is teszi, már a következő lépcsőfoknál, a Xiaomi Redmi 5 esetén. Az iparági pletykák szerint a telefon nem 5 és nem is 5,5, hanem 5,7 colos kijelzőt kap.

xiaomi-redmi-5a_1.jpg

A Xiaomi Redmi 5-öt a Qualcomm Snapdragon 450 processzor hajtja, 3 GB RAM-mal és 32 GB-os ROM-mal karötve. Ez a készülék 5,7 hüvelykes kijelzővel, 18: 9 képarányt is kap, aminek felbontása így 1440 × 720 képpont lesz. A kamerák várhatóan 6- és 8 megapixelesek lesznek.

Jelenleg két, már jóváhagyott készülékről tudunk, ezek csak a háttértár méretében, ezzel együtt persze az árukban különböznek majd.

Az új sorozat belépő szintű tagja már megvásárolható, a szállítás hamarosan indul: Xiaomi Redmi 5A

 

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr8313147260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása