Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Kinek kell ezek után az iPhone X?

2017. november 15. - omixia

Ha ez tényleg igaz, az Apple felkötheti a gatyát!

mi-mix2s.jpg

A neten az utóbbi napokban bukkant fel a hír egy képpel egybekötve. Az állítások szerint a képen a Xiaomi átdolgozott MIX 2 telefonja, az MI MIX 2s látható. Hivatalos megerősítés nincs, ugyan akkor egyáltalán nem elképzelhetetlen egy ilyen csúcskészülék megjelenése. Ahogy a képen látszik a kínai mérnökök nem az Apple által kitalált, a képernyő közepébe betüremkedő sávba tették a kamerát, hanem a sarokba, így pedig jóval kevesebb helyet takarnak ki a kijelzőből. Igaz, könnyebb dolguk van, mint az almásoknak, mert a legfontosabb szenzorok elférnek a nagyon vékony felső sávban, a kamerának elegendő az apró kis rész a csücsökben.

A Xiaomi MIX 2-nek jót tenne egy ilyen változás, mert bár nagyon szép telefon, nagyon erős hardverrel, a felhasználók mégis átütőbb külsőt vártak, mint ami végül érkezett. Kíváncsian várjuk, hogy ez a pletyka vajon igazzá válik, vagy kiderül, hogy valaki megint átverte a világot.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4813279225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása