Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Offline terjeszkedik a Xiaomi

2018. január 09. - omixia

Az eddigi értékesítési modell teljes változáson megy át.

mi-store-in-vietnam-c-640x480.jpg

A Xiaomi az indulásakor egy újszerű értékesítési rendszerben dolgozott. Keveset költöttek reklámra, legalábbis a reklám megszokott fajtáira. Termékeik népszerűsítését online oldalak tesztjeivel és szájhagyomány útján végezték, ezzel pedig jelentős összegeket takarítottak meg, ezzel pedig csökkenteni tudták telefonjaik árárt. Ebben a rendszerben az értékesítésnek is a lehető legolcsóbb módját választották, online adták el a mobilokat.

mi-store-in-vietnam-d.jpg

A tavalyi év komoly változásokat hozott. A Xiaomi jelentős hitelt vett fel, amiből Kínában komoly üzlethálózat kiépítését kezdték meg, ezzel párhuzamosan pedig a nemzetközi porondra is kiléptek offline módon is. Megnyílt első Mi Home boltjuk Kínában, saját üzletük nyílt Európában, ennek helyéül Spanyolországot választották. Egy mostani friss hír szerint a cég újabb külföldi boltot nyitott, ezúttal Vietnamban, Ho Chi Minh városban, egy üzletközpontban. Az érdeklődés hatalmas volt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr413562675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása