Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Mindenki a Xiaomi Mi 7-re vár, erre egy teljesen más telefonról érkeznek képek

2018. január 24. - omixia

Februárban végre bemutatkozik a Xiaomi Mi 7, de ma egy egész más telefon képeivel leptek meg minket.

xaomi_6x_2.jpg

Valószínűleg nincs olyan Xiaomi rajongó, aki ne hallott volna a Xiaomi A1-ről, a telefonról, amin nem MIUI, hanem tiszta Android fut. Gyanítom, hogy sokan azzal is tisztában vannak, hogy ez a telefon korábban más néven is bemutatkozott. A vas teljesen megegyezett, de a Xiaomi 5X-en MIUI-t találtunk. Az 5X és az A1 a régi iskola szerinti dizájnt kapta, így a kijelzőjük a hagyományos 16:9-es teljes HD volt, és a keret nélküli kialakítás is elmaradt. Talán furcsa, de nekem pont emiatt tetszenek, és bár rajongok a most birtokolt Mi MIX 2-ért, az A1 hagyományos vonalai elbűvölnek minden nap, amikor meglátom.

xiaomi_6x_1.jpg

Nos, a fenti képeken nem mást, mint a Xiaomi 5X utódja látható, aminek neve nem meglepő módon 6X lesz. A fotókon egy működő prototípus látszik, ebből kiderül, hogy az új telefon nem egy teljesen keret nélküli telefon lesz, alul és felül lesz egy-egy nem túl vastag káva. Ami fontosabb, hogy jól láthatóan ez a mobil is 18:9-es kijelzőt kapott, a kézhez viszonyítva valószínűleg 6 colos képátlóval. Az ujjlenyomat szenzor hátul kapott helyet. A kamerák új, az Apple megoldásához hasonló elrendezésben vannak a hátlapon, a villanó a két objektív közé került.

Egyéb információval egyelőre nem rendelkezünk, de ha kiszivárog valami azonnal közölni fogjuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7413601359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása