Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

A Xiaomi jobban tudja mi kell az embereknek mint az Apple?

2018. február 19. - omixia

Az biztos, hogy tanulnak az almás konkurens hibáiból!

mix2s.png

Hónapok óta érkeznek pletykák egy új Xiaomi telefonról, az Mi MIX 2S-ről, ami jelenleg forgalomban lévő Xiaomi Mi MIX 2 spéci kiadása lesz. Sokáig egyetlen kép keringet csak a neten, amin azt láthattuk, hogy a telefon olyan felül-középen belógó kamera és szenzor szigetet tartalmaz, mint az iPhone X. Szinte biztosak voltunk benne, hogy csak valami vicc lehet, és a ma kiszivárgott új kép tovább erősíti ezt a gyanút.

Persze a kép újabb kérdéseket is felvet. A renderelt fotó egy üvegfóliákat gyártó cégtől került ki. Azt láthatjuk, hogy a sok kritikát kapott iPhone X felé kijelző sehol nincs, ahogy azt is, hogy az elődhöz képest tovább keskenyedett a felső és az alsó keret is. A nagy kérdés, hogy ennyire vékony keret esetén hol lesz a kamera és a szenzorok helye. Az egyetlen épkézláb tipp, hogy a Xiaominál sikerült tovább csökkenteni a kamerához és szenzorokhoz szükséges helyet, így azok a jelenlegi MIX 2-höz hasonló módon az alsó sávban kapnak helyet.

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6813682900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása