Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Xiaomi Yeelight RGB okosizzó egy hagyományos áráért

2018. március 24. - omixia

Ez már nem akarok hinni a szememnek ár ezért az égőért.

Xiaomi Yeelight 1 1

Sokat ajánlagatom ezt az okosizzót, mert itthon már kettőt is használok belőle, de talán nem fogtok meglepődni, ha azt mondom, hogy most rendeltem meg  a harmadikat. Ennek mindössze azaz oka, hogy egy hagyományos fehérfényűt szerettem volna rendelni, de egy most futó akcióban az RGB, vagyis 16 millió színt ismerő égő ára most annyi, mint a hagyományos fehérfényűé, így pedig nyilvánvaló, hogy ezt veszem.

Xiaomi Yeelight 4

Az égőről olvashattatok nálunk egy hosszabb cikket is, így most nem megyek bele a bővebb részletekbe, ha érdekel Titeket itt elolvashatjátok: Világítsunk okoségővel - Xiaomi Yeelight teszt sok titkos információval!

És akkor a lényeg. A Xiaomi RGB okoségőjét most mindössze 14 dollárért, vagyis 3500 forintért tehetjük a kosarunkba a HSC4thD010 kuponkódot használva itt: Xiaomi RGB okoségő

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr9313777070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása