Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

5000 forint alatt a legkedveltebb Xiaomi okoskarkötő

2018. március 27. - omixia

A Xiaomi Mi Band 2 okoskarkötő az eladási listák élén tanyázik már elég régóta. Ez persze nem is csoda, hiszen olcsó, sokat tud és rendkívül ellenálló darab, és itt most ne a reklámra gondoljatok, amiben New Yorkban fúj a szél, Oslóban meg esik az eső és a hajunk mégis tart. Ennél sokkal extrémebb a a helyzet!

Xiaomi Mi Band 2 1

Nemrégiben összefutottam egy orosz nyelvű videós teszttel, ahol a Xiaomi Mi Band 2-öt konkrétan belefagyasztották egy nagy jégkockába, utána a  jéggel együtt forrásban lévő vízbe tették és jó sokáig forralták. Talán mondanom sem kell, hogy az okoskarkötőnek ez meg sem kottyant. Értem én, hogy vízálló, na de azért ezek a képességek jóval túlmutatnak egy egyszerű IP67-es szabványnak való megfelelőségen!

Xiaomi Mi Band 2 2

A funkciók terén amúgy nem tér el a többi hasonló eszköztől. Mutatja az időt, számolja a lépseket és a megtett távolságot, jelzi a bejövő hívásokat és üzeneteket, ébreszt, monitorozza az aktivitásunkat és az alvásunkat is a hozzá letölthető telefonos alkalmazás segítségével. A belépő szinthez képest pluszt jelent, hogy rendelkezik szívmonitorral is.

Xiaomi Mi Band 2 3

Az extrák közé sorolható még, hogy a karkötő szíja és az elektronika két külön rész, így, ha a szíj elszakad vagy egszerűen csak szeretnénk más színt használni belőle, akkor nem kell egy komplett karkötőt venni, elég csak egy másik szíjat vásárolni.

Xiaomi Mi Band 2 4

Bár azt gondolhatnátok, hogy a Xiaomi Mi Band 2 drága darab, mert ismert gyártó neve szerepel a dobozon, vagy mert ellenálló, vagy mert cserélhető a szíj. Nos, ez nem így van, az Mi Band 2 semmivel sem kerül többi mint a konkurens noname megoldások. Az ára 26,99 dollár, vagyis nem egész 6800 forint, a szállítás pedig ingyenes! De most, egy akció keretében már 18,44 dollárért, vagyis 4600 megvehetitek, ehhez a vásárlásnál a IT$GB4th kuponkódot kell használni. Siessetek nincs túl sok ezen az alacsony áron!

További információk, érdekes videók, képek és vásárlás itt: Xiaomi Mi Band 2 okoskarkötő információk

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr9213783802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása