Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Minden napra új Xiaomi termék rovatunk jelenti - Itt a Xiaomi dugóhúzó

2018. május 29. - omixia

Jól van, jól van, elég a tombolásból, le lehet ülni! Ez csak egy dugóhúzó, igaz motoros meg minden.

Xiaomi Wine opener

Tegnap egy okulele volt a Xiaomi újdonsága, ma pedig egy dugóhúzó. Nem tudom milyen két termék állhatna ennél távolabb egymástól. Ebből is látszuik, hogy a Xiaomi konkrétan világuralomra tör, nem akar helyet hagyni másoknak, legyen szó ruhákról, hangszerekről vagy dugóhúzókról.

Mi itt Magyarországon megszoktuk a sima spirál dugóhúzókat. Van a klasszikus amin sörnyitó is van, ott vannak a giccses őz vagy szarvas agancsból készült nyéllel szereltek, A közös ezekben, hogy izomerővel működnek, betekerjük, kihúzzuk. Egyszerű! A Xiaominál azonban úgy gondolták, hogy elég az erőlködésből, a beszakadt fél dugókból, a borban úszó parafatörmelékből, ők bizony elkészítik a tökéletes dugóhúzót.

xiaomi wine opener a

A gondolatot tett követte. A munkát egy Star Wars rajongóra bízták, aki elhatározta, hogy kedvenc filmjéből is belecsempészik valamit a történetbe. Nem nagyon tudunk más okot elképzelni arra, hogy miért lett lézerkard markolat kinézetű az eszköz. Kívülről feketére színezett rozsdamentes acél testet láthatunk két gombbal. Az egyik a dugó kihúzására, a másik a dugó szerkezetből történő eltávolítására szolgál. Belül persze nincs lézer, de van egy állandómágnesű motor, spéci fogaskerekek és hajtómű, valamint remek bronz csapágyak. A hírek szerint egy dugó kihúzása ezzel a csoda szerkezettel mindössze hat másodpercig tart. Heuréka!

Megvenni még nem tudjuk, a forgalmazás később indul.

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4314011538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JOKE21 2018.06.03. 13:58:07

És mind ez mennyiért? Kíváncsi lennék hogy működik az életben, nem iszunk sok bort, de időnként tök jó lenne nem kellene szenvedni a dugóhúzóval... Nem kapsz belőle tesztpéldányt?

Giannichedda 2018.06.03. 13:58:17

Jött egy új fejhallgató is, apt-x támogatással.

omixia 2018.06.03. 13:59:05

@JOKE21: Nem hiszem hogy lesz belőle tesztre

omixia 2018.06.03. 13:59:43

@Giannichedda: Szép sorban írom az újdonságokat, most teszem fel az mi band 3-mat. Köszi, megkeresem a fülest is!
süti beállítások módosítása