Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Xiaomi Amazfit Stratos okosóra kuponos akcióban európai raktárból

2018. november 08. - omixia

Végre áttörte az ár a 150 dolláros határt, persze lefelé.

stratos

Eddig talán a legjobb ár amit erre az okosórára találtunk. Az igen kedvelt Xiaomi óra leginkább a sportos életmódot kedvelőknek készült, beépített GPS, 50 méterig szóló vízállóság, rengeteg sport támogatása, mint például foci, úszás, futás, ez utóbbi padon és szabadban is, szóval sokoldalú szerkezet. Kinézetre sokat javítottak az elődhöz képet, ami persze relatív, mert amíg az előd egy uniszex forma volt ez inkább férfiasnak mondható. Igazi óra formájú óra.

Na és akkor a lényeg, az ár! Megrendelheted az órát Kínából kuponkóddal 144,99 dollárért, ekkor a Priority Line szállítással vám és áfa mentes lesz. De ha biztosra akarsz menni, akkor négy európai raktárból is rendelheted, ekkor a 05GEEKBUY kuponkódot kell használnod, az ár pedig 152,99 dollár lesz, viszont szállítástól függően akár 1-2 munkanap alatt a kezedben lehet. Ez ugyan egy picit magasabb mint 150 dollár, de más áruházakban ennél drágábban jön Kínából, szóval kellemes ez így is!

Ha érdekel ez ez ajánlat, akkor kattints ide: Xiaomi Amazfit Stratos okosóra európai raktárból

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr814359653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása