Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Xiaomi MiTU roller a fa alá?

2018. december 10. - omixia

3-6 éves gyerkőcöknek ideális ajándék lehet ez a roller – azt leszámítva, hogy egyelőre csak a szobában lehet vele száguldozni.

ce4b1c0c d0ba 4aa1 85f2 687029fbd9d2

 

Xiaomi MiTU Balanced Scooter – 69,99 dollár

Az egyensúlyérzék fejlesztésének egyik kitűnő eszköze ez a játékszer, mely ráadásul tényleg kifejezetten biztonságosnak mondható:

  • háromkerekű, az első kerekek dőlésszöge állítható;
  • a maximális teherbírása 50 kg;
  • dupla rugós kormányfelfüggesztés;
  • nagy felületű (274 négyzetcentiméter), csúszásmentes (thermoplastic rubber, azaz hőre lágyuló gumi) fellépőlap;
  • a hátsó fék fékbetétje rozsdamentes acélból készült, így hosszú időn át nyújt tartós fékhatást.

A piros, sárga és kék színben választható gépezet első gumiabroncsainak vastagsága 32 mm, a hátsó pedig 52 mm-es – ez már kellő tapadást és megfelelő rezgéscsillapítást nyújthat. A kormány magassága három különböző pozícióba állítható, a könnyebb hordozhatóság jegyében akár le is szerelhető. Nagy kár, hogy a mágneses indukciós világításról nem kaptunk egy kis demonstrációt, ezt amúgy a kerekeknél lehetne látni.

Xiaomi mitu balanced scooter Xiaomitoday 645x405

Fent már említettük, hogy az első kerekek dőlésszöge szabályozható. Ez azért praktikus, mert 3-4 éves korig negatív kerékdőléssel fokozhatjuk a stabilitást, majd ahogy fejlődik gyermekünk egyensúlyérzéke, úgy térhetünk vissza az eredeti pozícióba, mely már valamivel tempósabb irányítást ígér.

9655794 5

A C alakú kormányfogó állítólag természetes fogás-pozíciót tesz lehetővé, na és persze nagyon kényelmes. Nos, látatlanban ezt nem tudjuk megerősíteni, az viszont biztos, hogy a kormányrúd magassága három állásban szabályozható. Véleményünk szerint ideálisabb lett volna, ha tetszés szerint paraméterezhető lenne a magasság, a Xiaomi viszont nem osztja eme nézetünket. A fellépőlap hossza 567 mm, a szélessége pedig 134 mm, a képek alapján a barázdált felület bizonyára kellő tapadást nyújt. 

A Xiaomi MiTU roller mellé egy (sajnos kínai nyelvű) kézikönyv, illetve egy hatszög csavarhúzó is jár.

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4814469772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása