Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Félig már hivatalos, 3 kamera lesz a Xiaomi Mi 9 hátlapján

2019. február 05. - omixia

Eddig csak pletyka volt, most már szinte biztos a tripla kamera.

xiaomi logo


Ha tetszik cikkünk kattints és csatlakozz Facebook oldalunkhoz: Xiaomi blog Facebook csoport


A Xiaomi vezető mérnöke, Zou Longjun írt a Weibon erről. Bár nem mondta ki egyértelműen a dolgot, a szavai alapján szinte biztos tényként kezelhetjük a dolgot. Longjun ugyanis azt írta, hogy egy zászlóshajó telefonnak, hogy megfeleljen napjaink elvárásainak három hátlapi kamerával kell rendelkeznie. A Xiaomi Mi 9 egy zászlóshajó telefon lesz, és meg fog felelni az elvárásoknak.

Xiaomi Mi 9 Leaked image

Fontos emlékeznünk rá, hogy a Xiaomi Mi MIX 3 két hátlapi kamerával rendelkezik csak, ennek ellenére a DxOMark rangsorban a második helyet foglalja el, maga mögé utasítva számos kiváló készüléket, olyat is, ami három kamerával dolgozik. Ez megelőlegezi, hogy a gyártó a háromkamerás egységgel akár a vezető helyet is átveheti a Huaweitől, érdemes lesz rá odafigyelni.

Ha szeretnéd magadénak tudni a világ második legjobb kamerájával ellátott telefonját a Xiaomi Mi MIX 3-mat, akkor itt nézz körül: Xiaomi Mi MIX 3 különböző kiépítéseben

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5014609288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása