Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Mégis hátlapi ujjlenyomat olvasó lesz a Xiaomi Mi 9-en?

2019. február 06. - omixia

Az utóbbi napokban a legtöbb találgatás a Xiaomi új zászlóshajóját övezte.

xiaomi mi 9 leaked


Ha tetszik cikkünk kattints és csatlakozz Facebook oldalunkhoz: Xiaomi blog Facebook csoport


Egy fénykép alapján úgy tűnt, hogy a telefon előlapi, üveg alatti ujjlenyomat olvasót kap, azonban egy friss kép szerint ez még sem teljeen lesz így. A fotón látható demókészülék lényegében teljes felületén olyan borítást kapott, ami elrejti a részleteket a kíváncsi szemek elől, de az így is nyilvánvaló, hogy a hátlap közepén az a nagy lyuk nem lehet más, mint egy ujjlenyomat szkenner.

Xiaomi Mi 9 Fingerprint Scanner

Ez valószínűleg azt jelenti, hogy az Mi 9 is több változatban kerül majd piacra, így az is valószínű, hogy csak egy újabb Explorer vagy Pro verzió lesz aminek a szkennere az üveg alá kerül, míg az olcsóbb verziók továbbra is hátlapi megoldást alkalmaznak. Ami biztos, hogy ezen a képen is három kamera látszik, ami viszont kérdés, hogy mi a fene lehet a jobb felső sarok közelében látható két apró lyukacska. Várjuk a tippjeiteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4814611764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása