Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Biztonságos, kockázatmentes vásárlás - elindult az utánvétes rendelés a Gearbesten!

2019. március 04. - omixia

Ilyen sem volt még, Kínából, kínai áruházból rendelhetünk utánvéttel, fizetni csak megérkezéskor kell.

utanvet

A Gearbestnél felismerték, hogy sokakat tart vissza a vásárlástól, hogy egy kínai áruházban kártyával fizessenek,másokat pedig a megrendelt termék elvesztésének kockázata riaszt el. A megoldás az utánvétes rendelés, amikor csak a postásnak vagy a futárcégnek kell fizetnünk, ha a megrendelt termék megérkezik hozzánk.

utanvet2

Óriási ötlet, nem is tudom más áruházaknál miért nem működik ez. De igazából ez már mindegy is, hizsne kedvenc áruházunkban, a Gearbesten már rendelhetünk így. Igaz, nem mindent. Jelenleg nagyjából 1400 termék vásárolható meg utánvéttel. Ahogy az más áruházaknál már megszokott az utánvétnek van plusz költsége, hiszen ilyenkor nem közvetlenül az áruháznak, hanem a csomag szállítójának fizetünk, ez pedig többletköltséggel jár. Ezzel együtt azt hiszem sokan fognak élni a lehetőséggel, hogy tényleg kockázatmenetsen vásároljanak, mert még így, az utánvét költségével együtt is jóval olcsóbban vásárolhatunk mint itthon.

 utanvet3

A vásárlás utánvéttel egyszerű! Ahogy a fenti képen látható a kosár második oldalán, ahol a szállítási módot választjuk ki lett egy új mező, ahol kijelölhetjük, hogy a szokásos módon online vagy utánvéttel akarunk-e fizetni. Ha ez utóbbit választjuk a szállítás módja átvált, ezzel nem is kell foglalkoznunk. Ennyi, ugye nem bonyolult?

Az utánvéttel rendelhető termékek listájához kattints ide: Utánvétes rendelés Gearbestről

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr914668515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása