Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Xiaomi HIMMO V1 elektromos kerékpár - hogy ne legyen szmog!

2019. március 20. - omixia

Kis helyen elfér, praktikus és keveset fogyaszt. Ha ez nem elég, van még érvünk mellette.

HIMO V1 Smart Folding Bike Electric Moped Bicycle 6Ah Battery / with Double Disc Brakes from Xiaomi Youpin- Orange


Sokan ódzkodnak az elektromos rollerektől, mert kicsi a kerekük, csak álldogálni lehet rajtuk, meg végül is a roller egy gyerekjáték nem? Hát nem, de azért a roller és a kerékpár között van némi különség kényelem szempontjából.

A Xiaomi elektromos biciklije nagyon kicsi, de még kisebbre össze lehet csukni, hogy kényelmesen magunkkal tudjuk vinni mondjuk az autónk csomagtartójában. Ingázóknak különösen hasznos, mert a P+R perkolóban csak átpattannak a kétkerekűre, és megeröltetés nélkül begurulnak a munkahelyre.

HIMO V1 Smart Folding Bike Electric Moped Bicycle 6Ah Battery / with Double Disc Brakes from Xiaomi Youpin- Orange

Bár a bicikli kicsi, a megemelt kormányrúd miatt mindeig kényelmes, ergonómikus a testtartás a rajta ülő számára. A PU habból készült ülés nem töri fel a hátsónkat és hosszú ideig alakváltozás nélkül fogja kényelmünket szolgálni. Ahogy írtam a kerékpár apró, teljesen kinyitott állapotban sem foglal többet 1080 x 510 x 1020 milliméternél, a tömege pedig csak 16,7 kilogramm.

HIMO V1 Smart Folding Bike Electric Moped Bicycle 6Ah Battery / with Double Disc Brakes from Xiaomi Youpin- Orange

A kerékpár természetesen nem csak elektromos hajtással rendelkezik, kapott pedált is, amit tekerve akár az akku csomag teljes lemerülése után is könnyedén haladhatunk. A 6 Ah-ás és 36 voltos akkumulátor 85 százalékos konverziós ráta mellett több mint 50 kilométer megtételét teszi lehetővé. A teljes feltöltéshez hat és fél órára van szükség. A Xiaomi HIMO V1 elől és hátul is LED-es lámpát kapott, ezek a kormányról vezérelhetők. Ugyanitt, vagyis a kormányon találunk egy kis kijelzőt, amin keresztül sok adatot elérhetünk, így láthatjuk például az egyik legfontosabbat, a töltöttség szintjét is.

A Xiaomi HIMO V1 a Gearbesten egy drágább roller árán vásárolható meg, nem kérdés és melyiket választanám.

Itt találsz további információkat: Xiaomi HIMMO V1 elektromos kerékpár

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr3714703412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása